Přejít na obsah

Grand Seiko SBGX115 & SBGX117 Quartz Diver Review


kloubik

Doporučené příspěvky

Hledal jsem neco jineho a vyskocilo na mne tohle...snad to tu jeste neni.

 

Konecne kvalitni fotky. Hlavne se mi pozdava spona a tah, vypada to sakra promakane. 

 

Recenze http://www.timelessluxwatches.com/reviews/grand-seiko-sbgx115-sbgx117-quartz-diver-review

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkove super, ale bez datumu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ta luneta sice působí jako kdyby vznikla úvahou "kurva ono to vypadá jako suby, musíme vymyslet nějakou kravinu na odlišení", ale začíná mi připadat, že maj lehkej "monster" efekt. Ta luneta je na první pohled tak šeredná, že se k nim vracím a líběj se mi čím dál víc. Alespoň tedy ty bílý. Na těch posledních živejch fotkách z WUS je znát, že s pětkama určitě splést nepůjdou a dovedu si představit, že naživo budou asi dost působivý.

 

Vykuchal bych ochranu korunky a korunku samotnou bych zvětšil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

odhlédnul bych od hodinek, GS jako potápky, prostě degradační úlet,. Ale spíše mám zdroj zájmu ten samotný quartzový kalibr, 9 kamenů v Quartzu, to je v této kategorii modré z nebe, dát to do nějaké nové řady, třeba Devítky,která by se chytla mezi prostý lid střední třídy jako staré automatické pětky, měli by postaráno o zájemce a o přísun financí z celého světa. Cena tak asi do 1000eu peněz ať nežeru, jistě by podařilo zlomit antiquartz efekt části publika, kvalitou, cenou a ještě mohutnějšímm rozšířením. Značka Seiko by tak byla ještě více, neboť by to znamenalo  bezkonkurenční přesnost, bezchybný chod, perfektní vzhled, přitažlivý design a kompozici užitku, dokonalosti a krásy na jedné ruce..

Prostě Dárek pro muže, lákadlo pro ženy a ať žijí Vánoce. :newyear:  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a snad ani ne, ale obecně by to bylo zajímavé, mohli by se tam desajnéři vyřádit jako na těch pětkách a zákazníci by z toho měli hlavy jako balon, za GS pět devítek, za devítky pět pětek, a tedy páté přes deváté....  :cool02:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

instant, to je pravda, už mám kontakt, není nad to,  mít nápad takže byly by to Seiko IX INSTANT DEAL .... bol by si prvý čo by ich mal ako ES. To co si popsal by byl právě prostředek jak to pořádně zhodnotit. Nemuseli by to dělat ani v Japonsku, fabrik je v Asii všude dost. jde jen o materiál a lidskou práci, marketing a komerční vztahy. 

*

Dál už je to zbytečný, bylo by to prostě pro trh v dalším segmentu jinak než teď, o to jde a je jasný, že tady se do nějaké podobné debaty nemá cenu pouštět. Ovšem mě osobně by se ten kalibr líbil jinde, ne v GS potápkách, o tom tady byla řeč a to jsem chtěl sdělit do diskuse.

Pokud to vidíš jinak, i to je názor.  :cheers:

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...