Přejít na obsah

Orient FEM7A005B9 - špinavé sklíčko zevnitř?


A10

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové, dnes jsem otevřel balíček od creationwatches, kde jsem si na dočasnou dobu objednal Orienty FEM7A005B9. Obchod a dodání vše ok.

 

Ale hned jsem si všimnul, že sklíčko je zevniř je nějaké "zarosené" matné. Nejdříve jsem myslel, že je na něm fólie ale samozřejme že ne.

 

Když jsem hodinky, rozbalil byly studené a pouzdro bylo jako by orosené. Nevím co se s nima dělo při přepravě apod. Doma ležely asi hodinu v balíčku než jsem je otevřel po příjezdu kurýra.

 

Pokusil jsem se to "zamlžení" vyfotit ale nevím jestli to fotka zachytí. Také jsem si myslel, že je sklíčko zarosené a časem vyschne ale... zatím to vypadá že beze změny?

 

Co by to mohlo být? Mám hodinky např. přes noc nechat ležet s odšroubovanou korunkou pro "vyschnutí" ?

 

Nebo návštěva hodináře? Rozebrat a vyčistit??

 

Díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu korunku můžeš zkusit a ještě to podpořit vložením do misky s rýží a celé je zasypat, ale pokud už se jednou vlhkost dostala dovnitř, dostane se tam i příště a je jasné, že někde bude problém. 100% řešení je výměna těsnění, 50% řešení je kontrola hodinářem a tlaková zkouška, pouhé vysušení doma asi nic neřeší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém. Vykašli se na nějaké sušení a rýži (taky jsem se s tím nejdřív zdržoval) a rovnou je pošli zpátky ať ti je vymění. Tohle je jasná vada a počítám, že když jsou ty hodinky úplně nové, nebude s tím problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...