Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Tak kdyz to vezmu obecne, tak kocoury maji klasiku ABC senzor, coz zelvicky nemaji. Pak jsou zelvicky se solarem a radiem (GW-9100), ale verze G-9100 je bez - dalo by se rict, ze verze GW-9110 je podobna staremu modelu GW-9100 (solar a multiband) s pridanim fazi mesice a grafem prilivu. Moje stare zelvicky nemaji na rozdil od tech dvou dalsich modelu faze mesice a graf prilivu a odlivu. Coz nemaji ani kocouri.  Zbytek je klasika a maji jej vsecky modely (svetove casy, stopky, alarm, odpocitavani, kalendar). Vzhledem k cene GW-9110 (kdyz je jeste ze starych zasob nekde na netu najdes) podle mne nemaji opodstatneni proti kocourum. Ja sem kocourum odolaval ty roky jen proto,ze jsem kupoval Gulfmastery GWN-1000B (hned jak prisly), ktere mi funkcne bohate staci a maji prave navic oproti kocourum faze mesice a graf prilivu.

Takze pokud zelvicky, tak bych sel do modelu G-9100, ktery ma rozumne funkce za rozumnou cenu.  :notworthy:

post-39943-0-71211200-1536502554_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je fakt, že fáze měsíce a graf přílivu to je povinnost mít  :) . Každopádně na renčích je pecka to prostřední tlačítko na světlo a stopky jedním tlačítkem hned ze startu, že to nemusíš hledat v menu. Nevim teda jestli ty stopky maj i Gulfmany. To sou častý funkce, který ti ušetřej hledání a je to hrozně pohodlný. Bez soláru a rádia bych v digitálkách už nic nechtěl. Průser renčů, jsou ty falešný šroubky, to když jsem si tady přečetl (ani jsem to nevěděl), tak mě málem kleplo... a to že jsou docela vysoký, to je důvod, že hodně nosim 5610. Na těch gulfech mi nesedí ta stříbrná "luneta".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna treba ja na Gulfmaster faze (tedy presne stari mesice) pouzival. Protoze sem presne vedel, kdy ma (bude) mit byvalka sve dny, coz se podle bezneho data urcit nedalo ;-).

A priliv a odliv sem taky pouzil, ve Francii a pak kolega v Recku (mam dojem) a potrebovali jsme se dostat suchou nohou na ostrov. A hned vis, jestli more bude jeste klesat nebo uz stoupat a kolik mas casu na to se vratit a nezustanes uvezneny na ostrove ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chapes to spatne. Kluci se bavi o diode. Gulfy, co sis objednal maji iluminator. Tam je svet jeste v poradku. ;-)

 

Edit: Dioda ma smysl u anadigi (ja mam Gulfmastery v tomto gardu), kde po jejim pouziti je lehce nasvicena lumi na rucickach, takze pak vidis kolik je hodin a nemusis za par minut znova aktivovat osvetleni.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl se svými Kocoury esteticky spokojený až na to, že předpovídat podle nich počasí je ošemetná věc.

Pokud jsem byl celý víkend na jednom místě, vše OK. Ale jakmile se přesouváš, tak změna výšky ti rozhodí změnu tlaku, tudíž i výsledný graf pro trend u počasí je nepoužitelný.

To samé u výškoměru. Při přechodu z údolí do hor nastala změna počasí - nastala změna výšky. Je mi jasné, že takhle fungují i ostatní značky. Ale pro mě nepoužitelné.

Pokud chci vědět jak jsem vysoko, tak použiju GPS v mobilu.

Potvrzuji i nepříjemnost doby svícení při další manipulaci s hodinkami. Pokud si chceš něco nastavit ve tmě - máš smůlu. Musíš najít zdroj světla, který ti hodinky osvětlí.

Proč, kuci šikmooký, nedali funkci nepřetržitého osvícení při manipulaci? Nechápu.  :frusty:

Výška hodinek je taky diskutabilní. K triku fajn, pod rukáv nic moc.

Ale abych nebyl jen záporák. Vypadají HEZKY, sportovně a měly vždy přesný čas.  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nová varianta limitka 35th:

attachicon.gif35th trio x.png

Pekny pekny....bohuzel sehnat u nas jakoukoliv variantu techto hodinek je nemozne. A zrovna kdyz je opet 25% sleva u Planea na hodinky :crying_anim02: ...protoze jestli za ne clovek da 23 tis a nebo necelych 18...to uz je znat. Volal jsem uz minuly tyden do Fastu....rikali, ze tam maji jedny a jsou rezervovany...a ze zbozi dostanou tento tyden...ale to uz jsem tam nevolal. Ale rikali mi, ze casto i u potvrzenych objednavek pak nektere produkty nedostanou....ze to neni nic neobvykleho. No proste smula....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že Česká republika jako trh pro Casio neexistuje. Jsme pod jejich rozlišení. Asi jsme pod Německem a dostane se na nás jen co po nich zbude.

Ano, patříme pod CMEA, potažmo Casio Europe v Norderstedtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

světlo na renčích mi vůbec nevadí a podle mě plně dostačuje. Neřekl bych, že dioda svíti o nic hůř než podsvícení. Chápu, že někomu může vadit silnější světlo od diody dozadu, ale světlo v pohodě, to je to poslední co mi na nich vadí (teda spíš nevadí). Když to porovnám s 5610 s podsvícením, tak mi to přijde v síle osvětlení stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsem byl celý víkend na jednom místě, vše OK. Ale jakmile se přesouváš, tak změna výšky ti rozhodí změnu tlaku, tudíž i výsledný graf pro trend u počasí je nepoužitelný.

 

Ano, na druhou stranu se nepřesouváš nonstop 24 h, takže pro ranní info (předpokládám denní přesun) o vývoji počasí je pro hrubou orientaci myslím dostačující. Samozřejmě jsou podstatně sofistikovanější zařízení, ale tady máš jistotu že ti nedojde baterka a ... když je miluješ, není co řešit. Takže bych řekl že u kocourů je pro mnohé triple senzor jen takovou třešničkou na dortě.

Mě jsou bohužel nepohodl velké, ale když ovládání a přehlednost srovnám s 5610, tak to rozdíl je dost značný, ve prospěch kocourů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...