Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Mně už jen kvůli tý inverzi ne... :angry:

Tak časem asi bude víc verzí. Ted je inverze cool, za dva roky třeba nebude.

 

Spíš jsem zvědav, jak budou řešit podporu softwaru na telefony. Aby pak člověk neměl doma hračku, co za pár let nebude komunikovat s ničím.

 

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je přesný. Už jsou to takový kompjůtry, což mě nebere s nabíjením každej den aby si využil všechny funkce. Přesně jsem to nezjišťoval jak moc musíš mít smartfouna aby si využil všechny funkce atd. Zlatá klasika, kalibrovanej čas se solárem a víc človek nepotřebuje. Za mě rozhodně ne. Ale jestli je někdo náročnej turista (horolezec), takže asi každej  :), tak je určitě využije...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mne taky zarazilo, dival sem se na specifikace a pisou 20bar/200M. Takze asi chyba "prekladu" na ceskych strankach (na ofiko webu pisou jen 200 meters). 

Pri pouziti nabijecky a nabiti naplno vydrzi hodinky se zaplou GPS cca 33hodin. Na "High rate" GPS (stale pripojeni, jen 20 hodin).(dle vyrobce - realita bude asi horsi).

Nabiti solarem za jasneho slunecniho dne (50k lux) po dobu 4 hodin zajisti 1hodinu GPS. Chapu, ze GPS jen zapnu nakratko pro urceni polohy a zase vypnu. Ale i tak je to velky zrout. Mapy a trasy se treba zpetne zobrazuji po synchronizaci se smartfonem. WTF? kazdy rozumny telefon uz ma dnes GPS. 

Muzu si sice ulozit az 60 bodu do pameti a nasledne si vyvolat jejich gps souradnice, ale prakticke vyuziti nechapu. Na kazde slusnejsi turisticke mape si GPS souradnice priblizne odectu taky.  Jasne, ze podle toho nenajdu asi dum v konkretni ulici,ale na orientaci v terenu mi to bohate staci. Zkratka mi prijde GPS u novych "kocouru" spise jen na zaznam denni trasy a nasledne jeji prehrani v chytrem zarizeni. Tohle mi klidne splni jakekoliv levnejsi "smartvoče" za 3,5k.

Neumim si predstavit s nimi tydenni vandr mimo civilizaci pri spatnem pocasi, kdyz je nemuzu dobit z elektricke site nebo powerbanky (tahat powerbanku kvuli hodinkam na vandr mi prijde padle na hlavu)

Zajimava "ficura" je keramicke dynko (pro lepsi bezdratove dobijeni a citlivost GPS)

A ta cena je dle mne mimo. 

 

Jedine pozitivum mozna bude, ze "stare" kocoury jeste lehce spadnou na cene. Ale to je jen moje spekulace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě nespadnou, protože starý Renče sou pořád dobrá bezúdržbová klasika, což u těhle pochybuju, i když jestli to má stejný funkce na bez údržbový solar jako starý, když nebudeš využívat navigaci, tak jedině dobře, ale pochybuju o tom. Podle mě udělat z Renčů smárt hodinky byl špatnej tah a být výrobcem tak bych jim udělal samostanou linii/označení a starý Renče bych nechal, tam kde sou. Akorát bych jim dal lepší fejslift a to třeba v jiným pouzdru, který bych možná trochu zmenšil/snížil vyhodil bych ty trapný šroubky na voko (to když jsem se dozvěděl, tak mě málem kleplo), myslim že ty hodinky si nepotřebují na nic hrát, takže buď bych ty šroubky zapojil aby fakt něco držely a nebo bych je úplně vyhodil. taky bych vylepšil plastovej řemínek, kterej je snad nejhorší co jsem na Casiích měl. Nevim co je to za trend, asi zase jako ušetřit, tak to vošidit za co nejmíň, Před bajvoko 8 lety jsem měl  Pro Treky s kterýma jsem dělal úplně všechno a fakt jsem je nešetřil a ten gumák/plasťák byl v kvalitě a příjemnosti vo 2 třídy vejš než to co je na Renčích... a vydržel všechno. Klidně bych na Renče udělal ten gumo tah podobnej co mám na 5610, teď nenosim nic jinýho je děsně pohodlnej. takže vono by bylo co zlešpovat, ale udělat úplně jiný hodinky za takovouhle raketu, nevim jestli je dobrej tah, spíš bych řekl, že ne. IMHO pochopitelně

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...