Přejít na obsah

SINN U1-D


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

     SINN U1-D

     http://www.watchonista.com/3362/deployant/rss/sinn-u1-d-hour-glass-hands-review

 

    Někteří zažili a mnozí si jen představovali výskoky z letadla nad nepřátelským územím, boje proti povstalcům v Perském zálivu, nebo jiné nejnáročnější prostředí působící na člověka i veškerou používanou techniku. A tady se nabízí prostor k úvaze, jaké hodinky si pro tyto akce zvolit.

     Jednu z možností nám přináší Sinn se svým modelem U1-D - Mission Dune, který čerpá inspiraci právě z pouštní války a taktického maskování. Šedá, černá a béžová barva doplňuje maskovací uniformy pouštních jednotek.

 

sinnu1-thg-le-wrist-700x325.jpg

 

sinnu1-thg-le.jpg

 

sinnu1-thg-le-crownside.jpg

 

sinnu1-thg-le-dialdetail-700x325.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píšou, že lumi je a že díky velikosti je dostatek prostoru pro ručky a indexy. Koukám, maj Selitu, udělali 350 kusů a cena:  $4,800 ... a sakra.

Hezká věta:

                     ...salt-water resistant, shock resistant and anti-magnetic. A real tank of a watch.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekne, ale jelikoz nechodim v maskacich, tak pro mne nebudou. I tak je chvalim, uplatneni urcite najdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při tom počtu a také ceně (jestli odpovídá) se moc k těm, co v maskáčích opravdu chodí, nedostanou (ostatně tam se stejně nejvíc používaj quartzky a digitálky) a spíš, jako většina limitek, cílí na uznavače značky. Mně se docela líběj, škoda, že jsem nenašel nějakou tu noční fotku. Ale ta cena, ta cena. Nezdá se mi až tak ničím opodstatněná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi sem divnej, ale klasicky U1 s tegiment lunetou jsou natolik promakany a vyvazeny, ze jakakoliv zmena mi proste prijde automaticky k horsimu :cheers:

Videl sem oranzovy, zluty, zeleny, tyrkysovy ale prislo mi to vsechno jak nejaky "fashion" hodinky, jediny co beru je "stealth" a cernobila "white" limitka i kdyz klasika je proste klasika  :punk: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snaha se cení, ale taky patřím spíš k těm, kterým se takováhle barevná kombinace nelíbí. Nejsem voják a netuším, do jaké míry je skutečně nutné maskovat hodinky. Pokud jde ale o čitelnost, ta je u klasického bílo-červeného provedení nepřekonatelná. A na tom záleží v extrémních podmínkách především. Nebo se mýlím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se to nelibi, vypada to proste divne.... Vsechny barevne varianty U1 jsou peknejsi nez tohle a to myslim i ty zelene a tyrkysove limitky roberto... toto je pouze divne a neumim si to vubec spojit s nejakym army smerem, to uz vic tu stealth black variantu... to uz kdyby tomu dali nejaky piskovy cifr a pouzdro v tegimentu, tak by to bylo mozna do pouste pekne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...