Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa


wizard-ov

Doporučené příspěvky

Následující řádky budiž výstrahou ostatním...

 

No jak začít - má cesta je asi až děsivě podobná ostatním chronomagorům, kteří  "tomu" propadli. Vše začalo před vánoci 2013, kdy jsem zašel koupit do Dealu manželce Tissotky za 8000,- a odcházel jsem s Longines LGC za 26000,-. Přiznávám, že od té doby mne to poněkud chytlo.  Předtím jsem měl (a stále mám - ty neprodám) Tissoty PRC200 a byl jsem šťastný.Od dubna 2014 to šlo pak se mnou z kopce:

Začátek května - koupil jsem Laco Atacama a byl jsem šťastný z prvních mechanik.  Prodejce mi napsal:

Děkuji ti, jsem šťastný že ty jsi spokojený, jestli jsou první, rozhodně nejsou poslední.

No to byla rozhodně prorocká slova...

Konec května -  Koupil jsem z CW oranžové Monstra jedničky (SKX781) na léto, to se holt musí že jo... a k tomu nějaký ten oranžový Zulu od Sophie ať to ladí, vždyť o nic nejde, že.

Konec června -  Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug Bronze z Chronoshopu. Krásné hodinky, skvělý tikot a navíc flígry, takže už nemám jen potápky...to ještě jde, unosím to jako nic. Monstra jsem vyměnil za titanové Eco-Drivery od Citizenu (CA0200 54E) ať mám nějaké ty titanovky a honím na diskotéce parádu ne?

Půlka července -  sakra ty Monstra jsem neměl měnit... áále co, starý hnusný kalibr, to takový 4R36 - to je panečku něco jiného - hacking to má, hand-winding to má, prostě vše co úspěšný mladý muž potřebuje. Tož beru Monstra dvojky (SRP309) to je to pravé.

Konec července- titanové Citizeny už mne neberou (jsou moc lehké) a takové moc načančané. Titan je prostě pro holky a basta. Hmmm... chtělo by to něco drsňáckého na střelnici, ať je vidět, že jsem opravdu tacticool. Navíc ideálně s kompasem ať na střelnici vím, kde je sever (to je velice důležité). Casio Mudman  G-9300 je jasná volba, není co řešit, beru je a je ze mne mariňák - SIR, YES SIR!!!

Konec srpna - Jsem pevnej a držím se celý měsíc, ne proto že bych měl pevnou vůli, ale protože se mi líbí jedna limitka Chronomagu, na které se tehdy pracovalo. Bohužel to nedopadlo a chronodémon mě opět uchvátil do svých pazourů. Monstra dvojky šly z domu - kdo by je taky chtěl, ti pravověrní Seikaři přece mají jenom jedničky ne? Jediná možnost jak si pořídit za málo peněz hodně muziky je přece Seiko Sumo (SBDC003). Seiya je hodný chlapík a jedny mi tedy poslal. K ním samozřejmě modrý Isofrane, že, ať máme hezké kombo.

Půlka září -  začíná přituhovat - beru Zekonovy Orlíky LE2014. Jsem šťastný, mazlím se, špekuluju jaký na ně dám řemínek. Občas je dokonce i nosím. Pohrdám vším digitálním a pouštím ty odporné Mudmany...

Konec září-  Vidím nádherné retro zelené mrchy (Seiko SNKM97)  u Miceyho  a je rozhodnuto - impulzivní nákup jak cyp z watches88.com a jsou doma. Sláva, to jsme dobrý, to jsme dobrý....

Ještě vezmu znovu ty Monstra jedničky (SKX781 podruhé), jako pravověrný Seikař, to už je jak se říká při jednom průs..u...

Začátek října - já jsem takový blbec... proč jsem ty Mudmany pouštěl...no ale Rangemany (G-9400) mají i rádiový signál a barometr, bez toho se přece nedá obejít. A dvojitá trnovka k tomu? Není co řešit - beru je. Konečně pořádné digitálky napořád.

Půlka října - Důlková koroze napadla tubus !!! Jasná volba. Seiko MarineMaster (SBDX001) je pro mne to pravé a definitivní. Japonský drahokam cizelovaný na vyřazených ropných tankerech malajskými roboty, které jsou obsluhovány thajskými transvestity - toť silný příběh i na mne.  Za oběť jim padly Suma, titanové Citizeny a Monstra jedničky (stejně mají starý hnusný kalibr....moment, neříkal jsem to už jednou?).  Jo objevil jsem u Skywatches Seika sněhule (SRP481) není co řešit, sháním je dlouho jaxviňa a stejně se blíží sníh, no...

Konec října- Zkusím na lítačku jedny drsňácké černočerné Seika pětky (SNZF21), ale byly malé, tak jsem je pustil kámošovi, co jel pařit na víkend do Beskyd (kupodivu přežily)... Jsem vyšťaven, vyssát, na mizině, dlabu na všechno... Prodávám Laco Atacamy, stejně se na ně jenom dívám. A navíc to není Seiko.

Začátek listopadu - chronodepka trvá. Prodávám i ty odporné Rangemany Bushmanovi (tam vím, že budou v dobrých rukách). A stejně to není Seiko... A Seika sněhule prodávám Farkymu, ten má na ně packu.

Půlka listopadu -opět na vlně mánie ! Deprese je pryč a jak to nejlépe oslavit, než nákupem výživných Seiko tuňáků (SBBN017) . Tuňák do každé rodiny. Děcka se smějí, jak jim vykládám jaké jsou druhy tuňáků - hlavně Darth Tuna je dostal a já jsem spokojený. Objednal jsem znovu Rangemany, tentokrát ve veselejší barvě než černá - až dorazí, tak se pochlubím. A vzal jsem znovu Monstra dvojky (SRP313) Drákuly, protože jsou takové veselé. A navíc - hacking to má, hand-winding to má (sakra, neříkal jsem to už taky jednou?).  O prodlouženém víkendu jsem si dali doma s manželkou rum s kolou, bavili jsme se o našem jubileu  a tak mne to rozněžnilo.... že jsem si musel koupil Seiko Pepsi (SKX007) na jubilee tahu.

Mezitím se Orlíky vrátily ke svému taťkovi (škoda jich, ale nejsou to Seika).

Jestli Vás to trochu baví, budu psát svůj další vývoj hňupa  .

(za fotky se omlouvám, budu se časem snažit s tím něco udělat.)

post-35497-0-04085100-1416337579_thumb.jpg

post-35497-0-16219600-1416337580_thumb.jpg

post-35497-0-44194600-1416337582_thumb.jpg

post-35497-0-84859500-1416337582_thumb.jpg

post-35497-0-32419400-1416337584_thumb.jpg

post-35497-0-80727000-1416337584_thumb.jpg

post-35497-0-30624100-1416337585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mi připomínáš Spiderera v plné síle před drahnými lety. Ten taky točil hodinky po dnech a jeho majstršyk byl prodej hodinek, které neměl nikdy na ruce. DHL přifrčelo, on mrk do krabice a psal inzerát. A to je strašně, ale strašně potřeboval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi ne chronomagor, ale prostě jen a jen pacient, jen pro nás ještě nevymysleli oddělení, ale časem nás přiřadí k závislákům na automatech - možná sousední oddělení. Vítej do klubu pacientů! Já to mám od začátku v avataru - já už byl před vstupem do fóra, jen jsem byl osamocený pacient - po rusky samoupijca.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

No ty vole, tomu tedy říkám chrono-sprint. I Usain Bolt by záviděl. :)

 

Nicméně pobavil jsem se nemálo. Hlavně u toho opakovaného nákupu Monster s opakovaným odůvodněním. ;) Pokračuj, jen pokračuj; tohle vlákno aspiruje na hodně dobrý chrono-komediální seriál...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lehce k tématu nakupování :lol2: , ale buďme v klidu nejsme v tom sami :D .

 

Odkaz: http://www.cpzp.cz/clanek/2049-0-Kdyz-je-nakupovani-zavislosti.html

 

Každopádně jsem si tak nějak ohlídal a spočítal, že si v průměru za rok koupím míň hodinek, než milostivá kabelek a botiček. Takže jsem v klidu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi dobrej jezdec, obdivuji Te.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím choroba pokračuje podle předpokladů, ikdyž s trochu rychlejším průběhem...možná jde o větší nálož již známého chronoviru, nebo nějaký zmutovaný kmen. Doporučuji se v této " předvánoční " době preventivně otužovat ve vlákně " Co Vás dneska potěšilo"z důvodu předejetí rozvoje druhého stadia, tam je potřeba k léčbě bolusově podávat vitamín B. Při příznacích jako jsou poruchy spánku, tachykardie, palpitace, krátkodobé zástavy dechu, ztráta pudu sebezáchovy pak v každém případě opustit obývanou komunitu, protože hrozí rozvoj vedlejších příznaků, které jsou již neléčitelné. Je sice možné průběh zpomalit podáním vitamínu R, ale s rizikem nežádoucí reakce pod obrazem rozpadu osobnosti, těžké sociopatie s bilaterálním nepochopením v partnerských vztazích a vůbec ve všech ostatních vztazích. Drž se, jsme s Tebou.....a kdybys potřeboval něco na zklidnění, lepší spaní a chtěl zase na chvilku létat, víš kde nás najdeš. ;-)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...