Přejít na obsah

Casio G-Shock GA-100C-1A3


Doporučené příspěvky

A je to tady, chronobundus zase řádí a zaujaly mě hodinky, který mi nasadily brouka do hlavy. Ačkoliv sportovní hodinky mám, a i s lepšími funkcemi, docela mě vizuálně oslovili Casio G-Shock GA-100C-1A3 a protože sem nenašel o nich zde na fóru vlákno (informace), tak jsem si dovolil založit nové a chtěl bych se zeptat, samozřejmě nejenom uživatelů, už jsem je na fóru zahlédl, jaké k nim mají postřehy, ale i co si myslí ostatní. 

 

Jenom bych dodal, že digitálky jak jsem zmínil nepotřebuji, protože již jedny mám a na sportovní aktivity je hojně užívám, ale tyhle G-shocky se mi líbí a jsou za super cenu (ebay, maywatcheshub). Trošku mě mrzí absence rádia i soláru, které na svých mám, ale tak to by zase nebyly za takovej peníz že. Vyloženě nejsem rozhodlej, že do nich vlítnu, ale chystám si je jít vyzkoušet do Koscomu jak vypadají "in natura" a jestli to je ono. Ale uvítal bych informace jak se nosí, čitelnost, obsluhu, něco mi vadí, moc velký atd. Jejich velkou výhodou je cena, ale zase nechci za každou cenu kupovat něco jenom, že jsou levný a podle fotky, abych to pak po vyzkoušení vystavoval v prodejní sekci s tím že jiskra nepřeskočila...

 

Co myslíte? Ring volný  :) .

post-26998-0-03717900-1416443316_thumb.jpg

post-26998-0-05530900-1416443324_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak se nám ta diskuze docela rozjela co  B)

 

Náhodou jsem včera potkal známého a měl zrovna na ruce modrou variantu Casio G-shock GA-100-1A2, tak jsem si je hned vyzkoušel a musím říct, že to je designově povedenej model a asi do nich vlítnu, ale do těch zelených, přijdou mi jako nejhezčí varianta. Potěšilo mě, že byly přehledný a fakt takový výrazný, ale zase né moc přepálený, ještě všechno v mezích a působily fakt G-Shock dojmem, prostě že by je musel přejet tank aby se zničily. Počkám až je naskladní na hubu a vemu je, jestli mě to do tý doby nepřejde, ale řekl bych že nepřejde :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Stroceku nevím jestli jsi je měl na ruce, ale pokud se týká Géček, tak jsou docela návykové, já šel přes GX-56, přes GA-1000 Rescue a teď jsem skončil u Rangemanů - mají všechno, co ty předchozí neměly a nebo jim chybělo. Z výše uvedených už GX-56 nemám, ale "brousím si na ně zuby", abych je měl do kolekce, ty hrany mají své kouzlo.

 

Co jsem tím chtěl napsat? G-Shocky jsou odolné hodinky na všechno, nehodí se ovšem do opery k obleku :D (J.Luděra promine :) ), nicméně tohle je základní model u kterýho myslím, že určitě neprohloupíš, dobře koupíš a myslím, že i rychle případně prodáš. Jediné u čeho bych se asi zamyslel já je ta zelená - nevypadá špatně, ale volil bych z důvodu "univerzálnosti" raději bílé ručky na analogu. Závěrem bych napsal, že jsem si nikdy nemyslel, že by Géčka doplňovaly mojí sbírku, ale postupem času jsem jim neodolal a dnes jsem za to rád, protože univerzálnější hodinky neznám :) .

 

Tak hodně zdaru při výběru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmiňovaný model jsem si včera zkoušel a líbily se mi. Já měl kdysi géčka, ani nevím co to bylo za model, ale nějaký obyč za pár babek, ještě než jsem zabrousil na chronomag a měly obrácený displey světlé číslice a na černém podladě, ? už nikdy si digitálky s tímto cifrem nekoupím aby měly primárně hlavní čas tímto způsobem, to se vůbec nedalo číst. U těhle se mi právě líbí ten design. Jinak samozřejmě je chci i na sport aj. Nedávno jsem se solidně rozsekal na kole v lese (praskla i helma...) a měl jsem svý protreky, kterým jsem trochu ošmirgloval pouzdro, ale nic se jim nestalo ani cifr jsem nepoškrábal, takže bych uvítal hodinky, který když se rozbijou, což u G-shocků, snad ani nejde, tak mě to nebude tolik mrzet, ty protreky byly něco k desítce. O tý zelený mám jasno, ale napadaly mě jiný varianty, ale tady jsem rozhodlej.

 

Díky za postřehy

 

Bych si ty starý Géčka co jsem měl, mohl napsat do seznamu, jestli teda najdu ještě ten model, je to tak cca 7 let zpátky  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor, ta zelená je super! Ale pokud byste si nesedli a chtěl jsi je dát pryč, tak podle mě málokdo bude chtít tuhle verzi. Je to jako s jinými barvami :) . Podle mě univerzál je černá, bílá a možná ještě "slonová kost". Zbytek už je risk. Pokud se Ti ale líbí, asi není co řešit a zřejmně si je i necháš. Ale jestli jsem pochopil z Tvého příspěvku výše, tak jsi měl problém s "negativním displayem" a obávám se, že ty "GA 100" budou s pozitivní, tedy normální displayem pouze v tomto provedení:

 

1) http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ga-100-1a4

nebo

2) http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ga-100a-7a

 

Jinak za sebe mohu vřele doporučit ještě tyto: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ga-150-1a , na ruce sedí perfektně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty bílý ručičky mi přijdou až moc jedovatý, ta zelená mi přijde taková kontrastní, ale jemná. Ty modrý jak měl kámoš, tak ty byly vidět dobře a to bych řekl, že ta zelená bude na tom líp. Mě se právě líbí jak jsou celý tmavý a jenom zelený ručičky, takže tady bych ty malý obrácený displeje jako druhotný údaje skousnul a z fotek je vidět, že jsou do zelena tak by to nemuselo být tak hrozný. Asi se teda ještě vypravím do toho koskomu se na ně mrknout přímo na ty zelený. Ty první co si poslal tam je moc červený a každá ručička v jiný barvě to není podle mě moc dobrý a ty druhý tak ty se mi docela líbí, ale ty celočerný jsou víc praktický  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To rozhodně, já Ti to neposílal, jako tip, ale jako alternativu s pozitivním displayem :) . Jinak bílá se velmi špatně udržuje, respektive nejde udržet v původním stavu, stran údržby jsou nejlepší skutečně ty černé.

 

Do Koscomu bych určitě skočil ať vidíš, jak vypadají "na živo", ale hlavně jestli Ti vůbec sednou. Ono totiž kolikrát ty fotky festovně zkreslují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska byl v Kocomu. Koukal jsem na zelenou a bílou variantu a musím říct, že i když je zelená kombinačně hezčí a né že by nebyla vidět, ale ta bílá je prostě viditelně lepší a stejně tak inverzní displeje jsou v "bílé" lépe vidět. Takže to asi padne na ty bílý... na ruce géčka vypadaly velice dobře 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Foto nemám, jednak by mi to bylo blbý si to tam fotit a hlavně mám telefon s né moc dobrým foťákem. Jenom k tomu výběru ta zelená je hezčí taková, že je to barevně příjemný, ale ta bílá byla daleko víc kontrastní, což je pro odečítání samozřejmě lepší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sou doma Casio G-shock GA-100-1A1. Ještě, že jsem vybral tu bílou variantu ručiček i v šeru je vidět což by zelená moc nebyla. Trochu mi dělá problém, že není vidět hodinový věnec, takže si musím na to zvyknout  :) 

post-26998-0-33287100-1417027268_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...