Přejít na obsah

Našly by se podobné pilotky?


Bells

Doporučené příspěvky

Jsem nejspíš rozhodnutý, ale ještě se zkusím zeptat znalejších zda by někdo nevěděl i o nějaké alternativě k těmto hodinkám - Junkers 6110 Expedition Spitzbergen viz obrázek.

 

Mé požadavky jsou průměr od 42 do 45 mm, subcifry na pozicích 3 a 9, nejlépe ruční nátah, cenovka do 15k. Designem se mi vážně líbí ty Junkersy a nejspíš toho moc podobného v této cenové relaci a s požadavky nebude, ale i tak to zkusím, pokud by tedy někdo o něčem lepším věděl, hoďte mi to prosím sem.

Díky moc.

 

post-25778-0-02339900-1416572952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo, tohle byla první věc o které jsem mluvil, viď? :)

 

Nicméně ty Alpiny jsou fešné ...

 

To jseš rád, že ti to někdo potvrdil viď :) ne samozřejmě o tom vím, ale mě to tam právě ani nijak extra nevadí, uznávám nebýt to tam, vypadalo by to ještě lépe, ale dokázal bych s tím žít :)

 

drahý teda jsou..no... ale stejně...kdyby na mě 44mm nebylo moc, asi bych je zvažoval

 

http://www.timeandwatches.com/2013/11/alpina-startimer-pilot-automatic.html

 

Pro mě by bylo 44 akorát, vlastně asi ten nejlepší rozměr, ale holt ty finance na ně nejsou a věř, že já bych Alpiny bral všema deseti, kdyby to šlo a nejen tyto, ještě k nim 2-3 kousky a už bych byl hodinkově spokojený, Alpiny mám opravdu moc rád, jedny jsem i měl a vždy si budu nadávat, že jsem je pustil...

 

jo..ještě mě napadlo tohle.... finančně o málo příznivější než alpiny..podle mě si budou celkem slušně držet hodnotu (oproti těm alpinám)

 

To už není úplně ono, teda strašně se mi líbí ta luneta, ale to ručky zase naopak vůbec...A mám takový dojem, že todle je zrovna jeden z typů hodinek, které si k sobě nedovedu představit, ale i tak děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo tydle Hamiltony jsou skoro dokonalé, měl jsem ve svém pilotním výběru i ty bez chrona, které tu několik členů má, ale jediné co mi tam vadí a nakonec mě odradilo jsou ručky, ty se mi prostě nelíbí a nedokážu to bohužel překousnout :( Ale moc děkuju, todle je asi nejlepší tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uznávám a rozhodně se nebudu hádat :) ale ty ručky mi fakt dávají zabrat, každopádně jsi mi asi nasadil brouka do hlavy to ještě promyslet :) I když v případě Hamiltonů bych šel spíš do verze bez chrona, tydle hodinky se mi s čistým cifrem líbí asi i víc...nebo ne? já nevím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...