Přejít na obsah

Mé přeORIENTování


Petr_123

Doporučené příspěvky

Dovolte mi představit mou orientální dvojici hodinek. První jsou taková klasika, Orient Ray. Bral sem je jako druhé, pracovní, hodinky. Tudíž nečekal sem od nich žádný zázrak. Ale mile mě překvapily. Zpracování na velmi dobré úrovni. Tah z plných dílků, nechrastí, krásný modrý ciferník, který vynikne na sluníčku. Výborná lumi, jenž vydrží bez problémů až do rána. Přesnost u mechanik nijak neřeším, ale je to v normě. Strojek je základní, nemá hacking. Má rychlé nastavení data. Korunka je šroubovací, stejně jako tlačítko na rychlé nastavení názvu dnu. Za ty peníze jsou to skvělé hodinky.

 

Foto:

 

P1030196.JPG

P1030198.JPG

 

 

Mé druhé, slušňácké, hodinky jsou Orient Star Classic: http://orientwatchusa.com/blog/2013/10/perfect-for-the-wrist-the-orient-star-classic-sel05004w0-sel05004w/ . Zpracování hodinek je na vysoké úrovni. Mají vypouklé sklíčko, stejně jako ciferník. Rozměr 38,5 mm, leč na mém zápěstí sedí skvěle(18,5 cm). Původně sem se toho obával, ale je to v pohodě. Samotný ciferník je větší jak u Ray( Ray- 3,2 cm a Star 3,4 cm). Díky bílé je opticky větší. Později doplním foto strojku.

 

Foto:

 

P1030179.JPG

P1030178.JPG

P1030177.JPGP1030182.JPG

 

Díky za přečtění. Případné dotazy rád odpovím:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pěkné. Hlavně ty Stary se mi líbí. Já jsem byl kvalitou Orientu rovněž pozitivně překvapen. Koupil jsme si Mako jako takové hodinky o které se nemusím bát. Za ty peníze mají neskutečně kvalitní zpracování a i přesnost je obstojná. Rolex to sice není, ale to ani cenou že...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já jsem letos vzal značku Orient vážně na vědomí. Stran kvality mohu jen potvrdit předchozí pozitivní dojmy. U mých Mako je navíc i přesnost strojku vysoko nad průměrem.

 

Pořídil sis pěkné kombo, takže gratuluju a užívej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Mám je opravdu hodně rád. Jsou to moje víkendovky. Ale hledím si jich, abych si je moc neošoupal. A k tomu všemu jsou nmepředstavitelně přesné. Kupoval jsem je ve druhé polovině září a dodnes se mi ještě nepředešly ani o minutu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pravda. Když jsem tu dřív čítával o tom, jak se někomu mechaniky za týden odchýlily třeba jenom o 5 vteřin, moc jsem tomu nevěřil. Ale po zkušenostech s Orienty a konec konců i s Longinami musím uznat, že to opravdu možné je. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...