Přejít na obsah

Steinhart novinky...


PaloZV

Doporučené příspěvky

Nejspis to tak bude.. Kdyz vysly obycejny ocean one 39, tak Günter hlasal, ze GMT neplanujou. Takze lidi, co by radsi gmt, presto koupili obycejne oceany 39. A kdyz vysly, tak si je pak stejne koupili, ale Günter vydelal 2x tolik. Kdyby vydali vsechno najednou, tak by sami sobe konkurovali a vydelali by podle me daleko min. Stejne to bude i s modelama 500 a vintage

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

To je pravda, ale cekal bych, ze kdyz uz maji postaveny solidni zaklad na oceanech, tak se za usetreny peniz pokusi aspon trochu razit vlastni cestu. Kdyz pominu limitku s lebkou a posledni limitku s military s 47mm prumerem (ktere se dle meho moc nevyvedly), tak je kazdy novy kousek bud dalsi variace na suby, nebo si pujci dizajn nekde jinde. Proti oceanum nemam nic, jako volnocasove hodinky, o ktere se clovek neboji, jsou supr, ale zkratka jsem necekal, ze i v ostatnich radach bude kazdy novy kus jen dalsi kopirka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dá se s tím souhlasit. Na druhou stranu, je těžké vymýšlet něco nového stále a stále, vždy v tom podle mě najdeš někde nějakou spojitost, podobnost a podobně.

Proti těm TH, které mají jen date, mají day date, což beru trochu jako plus.

Je ale pravda, že se jich zastává někdo, jehož vkus či estetické cítění je spíš záporné :.-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za litr v éčkach mechanický chrono dobrej kauf. Na fotce mě strašně irituje ten podivnej minisubcifr. Mít trochu jinou podobu, jsou pro mne bez chyby. A super třešinka by bylo gun steel pouzdro. Samo WR 100. Nebo steel a keramika.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...