Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj chrononadšenci,

 

obracím se na vás s prosbou. Spustili jsme nový eshop www.helveti.cz a potřebujeme co nejvíc zpětné vazby. 

Proto se vás ptám - "Proč byste u nás nenakoupili".. když se podíváte na web a trošku si ho proklikáte.. existuje něco, co by vás od nákupu odradilo, znejistilo nebo ho dokonce znemožnilo? Vidíte na eshopu nějaké chyby nebo překážky? 

 

Nečekám, že tady bude nějaký odborník na tvorbu webů, ale možné to je. Spíš mi jde o váš pohled a pocit. 

 

Stejně tak pro mě budou cenné i rady typu: 

  • "Jo, všechno ok, ale i kdybych ty Seika u vás chtěl koupit, tak je nakonec objednám z Amazonu.."
  • "Jste z Prahy a já se chci na hodinky podívat v Brně.."

Zkrátka i důvody, které jsou obecně k našemu podnikání a ne k eshopu. 

 

Odměnou nechť je sleva 5 % na našich eshopech (stačí se odkázat na chronomag). 

Moc si vaší pomoci cením a kdo nám pomůže výrazněji, tak jej odměním i nějakým věcným dárkem (třeba nožem http://www.helveti.cz/vanoce-2014).

 

Zdraví a moc děkuje,

 

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic KO...

První pocit z webu je, že je to moc barevný. Takhle nějak křiklavý jsou odkazy přes skrz.cz na hodinky typu detomasso.

Hodinky nad tři litry jsou luxus (tam venku, ne tady), z barev bych ubral, trochu ten dojem kazí. Tlačítka (pojištění, doprava...) bych zmenšil.

Možná bych stránku podbarvil, tmavý podklad taky vypadá "luxusněji". Nezkoušeli jste to trochu ví monochromaticky (béžová až hnědá)?

Nemohly by být ty hodinky a texty víc nahuštěné u sebe, musím dost scrollovat...

 

Zdůraznil bych počet hodinek skladem, aneb jinak - rychlost dodání.

 

...jenom pocity.

 

Penzem informací je ta stránka super.

 

P.S. po kliku na SKX je v oranžovém poli u fotky chyba ve slově "nejprodavanější"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel za mě pár negativ  :unsure:

 

Líbí se mi řazení podle kategorií, ale přijde mi, že to trochu neodpovídá.. Příklad: vetšina Traseru na Natu co tam je, mi nepřijde, že by měly spadat pod společenské hodinky.

 

Další věc je, že mě neskutečně iritujou akce, jako je nůž v hodnotě 350kč k nákupu nad ..... zdarma. Tak buď chci hodinky nebo nůž nebo slevu v hodnotě 350,- Kč. Na chvíli má sice člověk z takovýho dárku asi i radost, ale pak stejně skončí zapadlej někde na dně šuplíku.

 

Původně jsem se chtěl vyjádřit k ceně u Seika, ale to je asi jasný.. SKX007K na gumě zlevněný z 9,5 na 9tis :unsure: ...

 

Jak píše Bandicoot, ty barvy bych taky trochu omezil.

 

Eshop je jinak udělanej moc pěkně, co se týče přehlednosti a informací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bandicoot má pravdu, ten web vypadá jako některé slevové portály atd.
V poslední době se mi líbí weby spíš do tmavé barvy a zajímavé je určitě když má stránka nějaké pozadí (já mám velký monitor takže jsou 2/5 stránky zaplněné šedou). Super jsou rozostřené fotky které se při scrollování trochu pohnou (tady se nabízí pozadí podle kategorie/značky?).

Akce k objednávce nůž zdarma mě neurážejí.
Mimo grafiky nemám k informacím a funkčnosti webu výhrady, líbí se mi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už bylo řečeno, stránky vypadají jak z nějakého slevoveho portálu!

Taky mě tam štve ten pán(wanted? nebo majitel?) co na mne porád civí a přitom má nůž(zdarma) u krku!:-)

Dárky zdarma mě tedy neuražejí(darovanému.......)ale asi bych raději uvítal něco k hodinkám.

Nejvíce mě osobně ,chybí možnost nakoupit nějaké to příslušenství(nato strap,gumu,tah,sponu,atd)

A to je škoda!

A nějak více bych zdůraznil ty bazarové kousky.Přijde mě to takové schované-zastrčene.A myslím že v dnešní době kdy lidé šetří každou kačku,by takový bazar mohl mít vcelku úspěch.(Myšleno že tam nebudou hodinky ležet půl roku)

 

Odemne to bude asi vše.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přicházím se svou trochou do mlýna:

 

- poměrně dost pomalý web (jedu na rychlé lince, tím to určitě není) - např. filtruji, zaškrtnu požadovanou volbu a točí se kolečko, což evokuje stav, že jsou hledány odpovídající záznamy, nicméně nejsou, je nutno stisknout tlačítko "Zobrazit XY výsledků" ...

 

- procházím např. vyfiltrovaný seznam hodinek, nějaké mně zaujmou, rozkliknu detail, pak se chci vrátit zpět a jsem na začátku stránky ne na pozici na níž jsem byl původně (prohlížeč Chrome)

 

- chybí možnost resetovat všechny filtry

 

 

Jinak designově slušné stránky, poměrně přehledné s dostatkem informací. Barvy mně osobně neuráží. K dispozici jsou všechny důležité parametry pro filtrování. Pokud je nějaký eshop nemá odcházím.

 

A proč bych u Vás nekoupil? Protože třeba na zmiňovaném Amazonu je většinou levněji. Dále nabízíte poměrně omezený výběr značek. Nicméně za slušná pozitiva považuji 3-letou záruku a pojištění.

 

 

Přeji mnoho úspěchů. Jo a máte vtipné a povedené logo .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojím se k připomínkám kolegů....slevový portál (a na první pohled všehochuť, ne že hodinkový portál...musíme brát na zřetel, že sem přijdou lidé, kteří nejsou chronomagoři). 

Jediné, co mě napadlo jako první doporučení je, že bych na první místo dal namísto těch hodinek (dámské, pánské, akce) upoutávku v tom smyslu, čeho jste výhradní prodejci (jestli jsem to tady na fóru někde správně zachytil, tak Traserů). Dal bych tam prostě obrovské logo a text v tomto smyslu . No a na tom bych stavěl image a upoutávku webu... toť můj skromný názor.

 

 

Jinak ok a držím palce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

design eshopu na me nepusobi seriozne, tezko rict, cim to je, ale evokuje mi hned levnejsi znacky

ono ted kdyz koukam na znacky, tak bych nekoupil prave z duvodu prodavanych znacek, ktere me az na Seiko a Victorinox vubec neoslovuji.

 

ale obecne nerikam, ze bych nenakoupil. :)

Kdybych chtel treba zminovane Seiko a na heurece mel eshop dobry rating a jednu z nejlevnejsich cen, tak bych koupil od tebe, ale po prvni kontrole ceny je tvuj eshop evidentne z tech drazsich, zde priklad na modelu, ktery me oslovuje jako darek pro otce:

 

http://www.zbozi.cz/#!/hledani/?q=snzg13k1&razeni=nejlevnejsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

já se domnívám, že úvodní otázka je špatně postavená .... pokud budu něco hledat a po něčem toužit + mě osloví cena, tak je mi jedno jestli je ten web barevnej nebo černobílej a vyskakujou na mě nesmysly, prostě se tím prokoušu a nakoupím = jdu koupit a už se nevrátím

 

webový stránky by měly být tvořeny v duchu, aby se zákazník vrátil s důvodem " podívám se co je nového" ...... prostě, aby měl důvod se vrátit ......a třeba i znovu nakoupit........ recept na to neznám, ale já se s oblibou vracím tam kde je to jednoduché

 

*noa k otázce .... nijak mě to neoslovilo, ale já sem divnej :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no..nevím jestli ti tenhle subj. postřeh pomůže...asi moc ne - ale i když je to celkem přehledný atd... graficky to vypadá strašne "lacině"

promiŇ, že to píšu takhle - za normálních okolností bych nikomu svoje negativní estetický soudy nikomu nevykládal..ale pokud už ses zeptal...sorry

 

no a teď jedna snad věcná připomínka - máš tam x parametrů pro výběr, ale není tam velikost pouzdra - to bych já zapnul asi jako první filtr, abych se zbavil dámskejch hodinek a hodinek na 44mm .... barva řemínku by mi pro první výběr nepřipadala tak zásadní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za názory. Rozhodně se za ně neomlouvejte. Chci přesně tohle.. napsat své pocity ať už jsou jakékoliv. Mě by třeba nikdy nenapadlo, že by web mohl působit jako slevový server. Takže pro mě super připomínka a důvod k zamyšlení!

 

Stejně tak názor na ceny Seiko hodinek je pro mě důležitý. Do Seika jsme se u nás zamilovali, ale v konkurenci to budeme mít dosti těžké. 

 

Ještě to jednou všechno pročtu a ke všemu se vyjádřím. Každopádně všem už teď moc děkuji za příspěvky a pokud vás napadnou další, tak hurá s nimi sem.. Kritika je důležitá! 

 

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě můžu říct:

Na první pohled na stránky z nich mám pocit, že je to profi (zaplacená) záležitost, která na mě ovšem nepůsobí solidně - shop s hodinkami si představuji asi jinak, tak nějak usedleji, decentněji, v klidných barvách a v čistém designu-

Pak by mě asi odradil sortiment - Seiko, Traser OK, ale ten zbytek, většinou spíš módní záležitosti (dle mého vnímání), to pak není obchod, kde bych si šel hledat a kupovat hodinky (což ale asi není záležitost většiny příchozích).

Závěrem ceny. Ze zvědavosti jsem mrknul na SKX007 (které jsem kupoval v říjnu 2014) SKX007 K1 za 8.992,- Kč je pro mě prostě moc. Svoje SKX007 J1 jsem koupil za nějakých 4.800,- Kč a to včetně DPH. U jiných modelů to posoudit neumím.

 

PRO: helveti.cz už jsem registroval dříve (nevím, jak, kdy, kde), takže v případě, že bych přes google ( heureka, apod) našel mnou hledané zboží na helveti.cz za nejlepší cenu, s tím, že by bylo dost kladných referencí, nebál bych se tam nakoupit.

 

Držím palce, ať se daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...