Přejít na obsah

MKII Paradive


kloubik

Doporučené příspěvky

Krasna fotka, musim se podelit. Uz delsi dobu asi muj gral ultimatnich toolwach a diveru dohromady. Konkretne tato verze s 60minutovou safirovou lunetou.

 

Bohuzel dlouhodobe nedostupne. Kdyby se podarilo nejak decentne zakomponovat GMT, nemelo by to jedinou chybu (Sice jedna GMT verze nedavno vznikla, ale zrovna tohle provedeni me moc nevzalo - cifernik mi prijde tezkopadny a moc zaplneny).

 

Zdroj fotky wornandwound.com

 

post-17375-0-81376700-1418428644_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chlapi diky za rozsireni obzoru, tuto znacku jsem bohuzel neznal. Je hodne zajimava. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasné, ty jsou prudce nositelny. Taky blbe sehnatelny a když už, tak za draho. Je k nim i parádní tah, 20/16, nýtovany, klasika.

Uz název firmy naznačuje, že hlavnim vyrobnim programem budou remaky hodinek. Když je to kvalitne vyrobeny a jedna se o homage hodinek, který se už nedělají, mi to vůbec nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

To jsi blbe pochopil :) Je to fotka z netu....bohuzel :)

 

 

skoda.. uz jsem se chtel pripojit ke gratulaci :) Kdysi davno jsem uz malem objednaval Nassau, ale nakonec me odradila ta nekonecna cekacka. S odstupem času mě ale asi nejvíc baví právě paradive. Vypadaj skvěle na tom jejich gumáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, Paradive je super. S tema cekackama te naprosto chapu. Ja mel Nassau, povedlo se mi vychytat jedno ze 7 volnych kousku, takze jsem na ne cekal asi jen mesic. Ale komunikace a ty nekonecne cekacky jsou vec, ktere me na tehle firme vadi. Uvazuju o Paradive uz skoro rok, ale temer rok uz jsou nedostupne a za 12 mesicu nebyl nikdo z MKII schopny jasne a srozumitelne vysvetlit, co se deje. Na foru MKII je kazdy mesic dotaz jestli jsou vyrazene z vyroby: bez reakce MKII. To same na jejich webu, nikdo neodpovida na emaily ani neni schopen za rok dat jediny update k tomuto modelu.

 

Ted po roce jsem se docetl zahrabany v nejakem dlouhem blog prispevku o stehovani jejich dilny, ze cekaji na pouzdra pro Paradive a budou asi v unoru. To je sakra tak tezky napsat na svuj web cilene takovouhle jednoduchou informaci na prislusnou stranku? Az me to rozcililo, nechapu proste jak nejaci lide muzou fungovat tak jak fungujou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

jo, jsou to pankáči.

 

 

Jediná možnost je koupit jeté na watchuseek. Já teď pro změnu koukám na Vantage - docela mě pobavilo, že je zbastlili o pár let dřív, než Rolex přišel s 39mm explorerem (pokud mám správné inormace).

Upraveno uživatelem dwg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...