Přejít na obsah

Montblanc Heritage Chronométrie ExoTourbillon


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Číselník se musí vidět v reálu, buď bude naprosto úžasnej, nebo strašnej. Věřim, že je úžasnej, ale na obrázcích se mi moc nelíbí. Postrádá tu správnou jiskru energie. A teď nevím, je vyroben přímo z přírodního plátku nerostu, který se zpracuje, nebo ze syntetické napodobeniny, nebo se avanturin jen synteticky upravuje... Diamant jako symbol značky a jejího Top modelu odvádí dobrou práci. Nejen že reprezentuje, ale ukazuje i jasný bod na noční obloze ke kterému plachetnice S?o Gabriel prostřednictvím navigace (gilošovaná datumka) míří. Tak šťastnou plavbu této šedesátičlenné posádce...vlastně limitce o šedesáti kusech. Rád bych ji uvítal i ve svém přístavu.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky jsou celkove super, jen nemuzu vydychat to useknuti cifru, to je des. Jak kdyby Vam nekdo ukrojil kus poradneho steaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se líbí ze všech stran. Strojovna parádní a tak nějak na hraně, ale stále ještě decentní. A cifr - mně se právě to rozdělení cifru zamlouvá - tak nějak každá jeho část podtrhuje to, co je na té druhé povedeného. Díky Snowe - dnes třetí post a potřetí se mi líbilo!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...