Přejít na obsah

seven.of


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Mé první hodinky, můj první obchod. S ohledem na částku jsem byl trochu nervózní, když jsem se, po odeslání částky na účet, nemohl dovolat a na mail nikdo neodpověděl, ale bylo to jen pracovním vytížením, jak jsem se později dozvěděl.

Hodinky přišly velmi rychle, perfektně zabalené a ve vynikajícím stavu, vypadají jako nové. Díky a nechť Omegy slouží  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po roku...

Bohužel se nepřidám k pozitivním ohlasům a naopak budu reflektovat svém nasr*ní ze zbytečné snahy vyjít vstřic. Domluven obchod nehodinkového charakteru (výměna Macbooků). Dle požadavku členky jsem si upravil víkendový harmonogram tak, abych byl zpět v Praze na smluvené setkání. Tři hodiny jsem předtím vše připravoval, instaloval nový OS, jelikož jsem chtěl pomoci s přechodem nezkušenému uživateli MacOS na nový stroj. Vše k ničemu! Na schůzku se milostivá neuráčila dostavit, a na opakované výzvy po SZ několik dní nereaguje. Telefon semnou nesdílela, už vím proč. 

 

Za sebe tedy rozhodně nedoporučuji !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mám také negativní zkušenost. Členka inzerovala iPhone. Projevil jsem zájem a odsouhlasil návrh ceny. Prodej se táhl cca týden. Jakmile jsem požádal o dokončení inzerátu, tak mi napsala, že telefon prodala svému kamarádovi a poděkovala mi za zájem. Nedoporučuji pro další obchodování. Nekorektní jednání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...