Přejít na obsah

SEA-GULL G426


Doporučené příspěvky

Pitomec - aby bylo jasno....

*

Polední SZ

Pozdrav z Chronomagu,
prosímtě, Pitomče, buď tak laskav a dej si pryč z profilu tu figuru s cedulí, která bonzuje, kdo má jakou IP a jaké připojení.
Není to dobré a měl by sis to uvědomit včas, tohle je forum o hodinkách a ne výzvědná služba pro tajnou policii.
Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
Dík za pochopení.

**

Odpověz jako vprve, ať si to všichni přečtou, co seš za zmrda,  debile a pitomče zároveň.

:raygun:

.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to plácáš za hlouposti, nikdo tu nemá zapotřebí, aby se na něj šklebil panák s cedulí, notabene v příspěvku nad tím, po kterém mu nic není a nemá to žádnou souvislost, s tím že to čtu nebo pod to něco píšu. Takže je to primitivnost od toho, kdo si tam takovou pitomost dá.

Jestli to chronomag umožňuje, je to špatně nastavené od počátku. Je to na Rootovi, ale jinak Sorry, je mi to fuk, pitomce nelituju.

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt by mi nenapadlo, že to nějaký primitiv použije.... pánové sorry, ale to mi hlava nebere, asi jste toho v životě ještě moc nezažili a máte ze všeho jen p...l...  Ale někdo vám prostě musí někdy řící, kde končí sranda a je to už o něčem jiném.

To je vše, měl jsem jen dojem, že se to dá vyřídit v klidu přes SZ, to skutečné hulvátství, je v SZ odpovědí od osloveného člena, ale tím vás už nebudu zatěžovat, nemáte na to to zatím chápat.

Ádijé.

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

People: Pit0mec tam má takovou tu tabulku ukazující IP, ISP a browser člověka, co na to zrovna kouká. Eloga je takový tradičně pomalejší, tak si to vyložil jako nějaký estébácký šmírování a teď už jen kalí vodu těma svejma klasickejma negramotnejma výplodama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...