Přejít na obsah

Nákup SBDC007


stosi

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu, kde objednat nové SBDC007.

Všechny dosavadní Seika jsem objednával buď na creationwatches.com nebo na seiyajapan.com - prověření obchodníci, takže jsem nehledal jinde, za případnou malou úsporu mi to nestálo.

Teď jsem se rozhodl pro SBDC007, a tam už hledat musím, protože:

(při počítaném kurzu 24,70 Kč/USD)

Seiyja 872,10 USD - 21.540,- plus DPH 4.523,- Kč = 26.063,- Kč

Creation 1.003,- USD - 24.774,- plus DPH 5.202,- Kč = 29.976,- Kč.

Ty rozdíly jsou najednou docela znát. A proto prosím o tip, kde nakoupit co nejlevněji, aniž bych přitom riskoval.

Podíval jsem se na rakuten, a tam se mi podařilo najít nejlevnější kusy za 770 USD plus pošta.

Pokud jsem dobře pochopil rakuten, tak je to takový ekvivalent ebaye, takže může být vše OK, a taky si můžu naběhnout.

Věřili by jste např.:

http://global.rakuten.com/en/store/10keiya/item/35001/

nebo

http://global.rakuten.com/en/store/seiko3s/item/sbdc007/

19.019,- Kč plus DPH 3.994,- Kč = 23.013,- Kč,

 

případně http://www.chrono24.com/en/seiko/prospex-sbdc007-titanium-dia-shield-diver-scuba-automatik-20-atm-44-mm--id2993209.htm?query=sbdc007&dosearch=true&searchexplain=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

rovnou z Německa za 27.639,- Kč bez další nákladů?

Nebo úplně někde jinde?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nechceš mít následně obavu při celním řízení, pak bych možná zvážil to Německo. Rakuten není ebay, ale spíše portál sdružující jednotlivé e-shopy a prodejce, takže nakupuješ sice přes Rakuten, ale u těchto prodejců. Po objednávce Ti pošlou odkaz se zaplacením ceny, která se ale od původních propočtů může lišit např. podle skutečného poštovného. Někteří prodejci např. do Evropy vůbec nezasílají, ale u takové objednávky by Tě nemělo pustit dál.    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já se celního řízení nějak neobávám, protože i když si k rakutenovské ceně dopočítám DPH (plus necelé dvě stovky za zastupování a 500 za poštu, jak jsem se díval), tak mi to vychází výrazně nejlevněji.

Takže mi jde spíš o to, zda-li můžu věřit těm obchodníkům z odkazů a zda-li existuje případně jiné místo, kde lze koupit ještě levněji?

Navíc, narozdíl od creation a seiya nabízejí záruku na 3 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O obchodníky bych se až tak neobával, spíše sis jim měl napsat dotaz předem na kolik by Tě přišla doprava a jakou společností to posílají. Já si kdysi rovněž spočítal, že poštovné mne vyjde na 500 a skutečné pak bylo nějakých 1200. A doplatek na DPH se hlavně počítá z ceny + částky poštovného, takže to pak naskakuje. A pokud to budou posílat přepravní společností, ta se za zastupování neúčtuje jako ČP 180,-Kč, ale několik stovek. Takhle je to ale značně hypoteticky, to chce spíše vybrat si konkrétní prodejce a napsat mu, ať Ti to spočítá.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup je tam, kde tě to vyjde nejlevněji. I tak je to nesmyslný balík za 6R15. Při nejhorším máš 4tis. na řešení "reklamací" svépomocí, aby ses dostal na cenu Evropy.

Já vím, že je to za 6R15 docela dost peněz, na druhou stranu by měl být bezproblémový, a hodinky, které by se mi líbili stejně jako Shoguny, stojí pak mnohem víc.

 

O obchodníky bych se až tak neobával, spíše sis jim měl napsat dotaz předem na kolik by Tě přišla doprava a jakou společností to posílají.

Děkuji za tip, napíši oběma.

 

K ceně na Rakuten si většinou musíš ještě připočíst 8% japonské daně. Takže se to srovnává ještě o trochu víc.

Oni to tam nemají uvedeno vč. jejich DPH?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od rakuten som kupoval monster sbdc025 a v poho vsetko.... tiez je to 6R15, sice polovicna cena, ale shogun ma fantasticky dia shield titan a potla mna ber kym su a za dobru cenu, ja som ich chcel ked boli o  USD drahsie ked si dobre pamatam...

 

ggrand, ved 6r15 je ako eta alebo miyota9015, co vsade citam... sice low beat (ale to kompenzuje 50h reserve), ale presny a kvalitny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...grand, ved 6r15 je ako eta alebo miyota9015, co vsade citam... sice low beat (ale to kompenzuje 50h reserve), ale presny a kvalitny...

Jo - ruční nátah, hacking, přesnost podle toho jak se Ti to podaří vychytat, 50 hod leda když budeš celý den hrát tenis (mé Orienty z r. 1970 mají delší nátah, a to nemusím ani míchat vařečkou) - jako dobrý, ale žádný zázrak. Je fakt, že tam mohli vrazit kvalitnější strojek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...