Přejít na obsah

Pravé alebo fake SeaGull ?


Doporučené příspěvky

Že by se padělaly už i SeaGully? To si nemyslím, prostě jen lepší cena. A ono je v podstatě asi jedno jestli je to originál, nebo fík. Možná by ten fík byl udělaný lépe než originál :-) U Číny je to vždy sázka do loterie. Za tuhle cenu už máš slušná Seika. Ale je pravda že bez supr čupr naprosto úžasného průhledu na strojek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On problém u těch fejků asi je, že i do nich se dávaj origo stroje seagull. Ale jak jsem tak pročítal i zahraniční vlákna k tématu, tak nikdo vlastně moc neví, jak to s fejkama je. Zpracování je asi srovnatelný, strojky stejný, a dost možná i údajný fejky jsou originály a jejich odlišnosti jsou daný spíš nekonzistencí výroby a nezdokumentovanejma změnama na modelech v průběhu času.

 

Jedinej způsob, jak zaručit pravost, je brát to od nějakýho autorizovanýho dealera, ale zjevně je problém se dopátrat i toho, kdo to je. V nějakým vláknu jsem četl různý protichůdný prohlášení jak těch obchodů, tak seagullu na adresu oficiálního zastupování, takže se v tom nedá orientovat.

 

Druhá věc je, zda na tom ve výsledku vůbec nějak moc záleží. Hodinky jsou to asi prakticky stejný fejk nefejk, a zjevně i seagullu je to u zadku, když si nedá práci se zorganizováním nějaký průhledný prodejní sítě a svoje strojky dodává ve velkým všem fejkařům.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen doplnění, ty thready se týkaly právě seagullwatchstore. Někdo tvrdil, že prodávaj fejky, obchod se bránil tím, že je chce zlikvidovat konkurence, celý to byl dost zmatek a pravda v nedohlednu. Teď koukám, že danej thread na WUS úplně zmizel, ale je tam pár dalších, kde se řeší podobný téma. Můžeš se tím prohrabat, pokud ty seagully z nějakýho záhadnýho důvodu fakt hodně chceš.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno tu někdo zmiňoval, že se fakt fejkujou i sea-gully.:-D

 

Nicméně k padesátinám takovejhle kolotoč s šerednou nefunkční napodobeninou tourbillonu? Nechtělo by to něco trochu důstojnějšího?

 

moj nazor - pacia sa mi, ziadny kolotoc to nie je, ide o klasicky open heart a ziadnu napodobeninu tourbillonu. Prevedenie si netrufam odhadnut. Konkurenciu ani v cene 10x vyssie nepoznam, paci sa mi ze su vzhladom na funkcie vcelku decentne.

 

A ak niekto nechce vysolit vela penazi za hodinky na 50tku tak preco nie, sam som nad nimi nedavno uvazoval, predpokadam ze to bude kvalitovo OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

K 50. narodeninám som si vyhliadol tieto SeaGull M163S :

 

http://www.seagullwatchstore.com/SeaGull-M163S-Automatic-Mechanical-Men-s-Watch-p/m163s.htm

 

cena je však podozrivo nízka oproti napr. :

 

http://www.seagullwatch.eu/auto/M163S-21.php

 

Prosím o váš názor.

Právě tyhle stránky jsem viděl na zahraničních fórech citovat jako stránky, kde prodávají fakt seagull. Zda je to pravda nevím, ale vzhledem k počtu diskusí,na kterých jsem to viděl, na tom asi něco bude. Co třeba polské Gerlachy? Odebírají prémiové Seagull strojky a řekl bych v dané kategorii solidní zpracování pouzdra...Myslím totiž žen u Seagullu hodně záleží, v jakě kvalitativní třídě byl strojek vyrobený.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...