Přejít na obsah

Bronzové PRIM Sport II


Doporučené příspěvky

 Chci, aby elton normálně dělal a veřejně každému zájemci nabízel bronzový renovační pouzdra na PS 2

 

Vždyť o to tady jde, akorát Tě s myšlenkou někdo předběhl, respektive to začal řešit dřív. Možná to začne nějakou limitkou, ale když pak bude zájem, nedělám si iluze, že by to Elton nechtěl pustit dál. Financ jasně napsal, že je to otázka proveditelnosti, na bronz v Eltonu zatím čučí jak tele na nový vrata, protože to prej mění barvu, tak když se Prim teamu podaří v Eltonu vysvětlit, že je to jaksi záměr, třeba z toho něco bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel u veřejně vznikajících Prim LE se do toho vždy jalo kafrat a někdy i dost podrývat dost kolegů, kteří nakonec vůbec o produkt neměli zájem a následně se jim dost často povedlo nadšení pro limitku ochladit až rozvrátit a limitka nakonec tak nějak vyčichla až umřela. Pro to se dnes limitky utápějí mimo veřejný prostor. Zase díky tomu vznikají a nakonec se vždy objeví v prodejním vlákně, takže ani širší veřejnost nepřijde zkrátka.

  To je samozřejmě pravda, kolegu co do poslední chvíle do limitky rýpá, komunikuje s Eltonem pokoutně sám, zdržuje a pak na poslední chvíli odstoupí jsem zažil u PS1 automatů  i u  Aeskulapů. Ale  přežily to obě :lol2:  a přežijou i další.

  Faktem ale je že jsem obě zveřejnil až když byly prokonzultované a vytříbené  s kolegy, kterých si považuju.

Pánové, návrh je překrásný, budou to pěkné hodinky, ale z důvodů popsaných v jiných vláknech a protože spouštím více vlastních projektů se tohoto podniku nemohu zúčastnit. GOOD LUCK !!!    TOM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím. Příspěvek 1, 4, 6 a 25 mi nejdou dohromady.  Myslel jsem že Cigi navrhoval celý hodinky, pak někdo napíše že se hodinky řeší už delší dobu,  pak najednou jsou teda hodinky v p...i a řeší se jen pouzdro. Cigi, jak to teda je? Řekl bych že jsi tohle vlákno tak nějak začal s úmyslem celých hodinek, ne..?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám takovej pocit, že poslední limitka, která se řešila veřejně byly nautily a pak PS1 Nodate, který ale stejně nakonec realizačně šly v SZ a ten nápad samotnej byl hned na začátku jasnej jak facka.

 

Nikdo asi moc nepochybuje o tom, že co Elton jednou vyrobí, je schopen mustit ven - viz PS1 lunety, ..... takže i bronzový pouzdra, pokud se to podaří domluvit. Může to ale začít jednotnou limitkou.

 

Nápad na bronzový PSII tady je už IMHO dlouho, já sám jsem s tím otravoval už před půl rokem, ale jen neveřejně a vzniklo z toho Libery. Zkuste teda prosím psát nějak rozumně seznam, kdo by měl zájem, ať se ví (čísla neřešit)....

 

Předběžný zájem:

tmoris

Bert

Speedwalker

cigi

jankoxxx

--------------------------

celkem 5

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...