Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?


JAJA

Doporučené příspěvky

Zkoušíš a nebo pořizuješ?  :rolleyes:

Ta "komplikace" kdy u strojku 9010 hodinovou ručku přendali na 12-hodinové "GMT" (takže nastavování hodin/data je v hodinových skocích vpřed/vzad bez zastavení) je celkem povedená věc, dost že je to napadlo a neojebali přitom sendvič. Výška je 14 mm?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom zkousim. Nemuzu prece porizovat kazdej tyden novy watchky :D Ale musim uznat, ze fakt sedi perfektne. Moje 44ky jsou proti temhle jako kapesni hodinky na zapesti. Ty 2 mm delaji hodne velkej rozdil. Nevim jak jsou presne vysoky, ale moc ne. Jenom vim, ze jsou pekelne pohodlny.

 

Tuhle komplikaci jeste zaroven s resetem vterinovky maji i ty moje. Je super, ze muzes skakat pres casova pasma i pres pulnoc jak se ti zachce a datum s tim nema problem. Jenom to trosku zdrzuje nastavovani, kdyz je nemas 14 dni na ruce. To pak doskakat na spravnej den hrozne trva a mas pocit, ze ukroutis korunku.

 

Jeste jsem si pohraval s myslenkou Radiomiru 1940 ve 42mm pouzdre a k tomu tah. Sice to pak nema historicky s Panerai moc spolecnyho, ale rucni natah v univerzalnim pouzdru s tahem aby clovek pohledal (vicemene jenom Moony).

 

 

post-1684-0-33532700-1529931349_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky! Jsem rad, ze jsou zpatky. Chybely mi.

Neboj, uz koncim. Jsem ted docela spokojenej parchant. Zase treba za rok :D

Vod toho ten tezkej zivot preci je, delat si radosti a cim vic tim lip;-)

S mejma 524 to mam stejny, kdyz je chvili nemam, sem nekde na dyl, tak uz se moc tesim az prijedu a hodim je na ruku, hned se cejtim lip! Je to tak správně;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...