Přejít na obsah

Nakup na ebay, skusenosti


Doporučené příspěvky

Zdravim chronofellaz.....lustroval som dnes ebay, ci nieco pekne nenajdem. Nasiel som predajcu, ktory predava nove Vostoky Amphibia a Komandirskje a za nie zle ceny podla mna. Napriklad - jeden z modelov co mi padol do oka. Hodnotenie ma ako predajca velmi dobre, je to Top-rated predajca, takze snad v tomto nebude problem.

Chcem sa spytat na par veci:
 

1. Nekupovali ste uz nahodo niekto nejake hodinky od neho? Nemate skusenost osobnu?

 

2. Otazka na skusenych s ebay (ja zatial 0 skusenosti) -  Ako je to s dodanim? - pise tam ze celosvetovo posiela za rovnaku cenu, tj. tych 15 dolarov, skusal som aj nastavit Slovensko, Cesko a tak a stale je to nezmenena cena, 15 dolarov. ALE - mam k tomu este pocitat nejake extra clo? Resp. este nejake vydavky, nieco kvoli protiputinovskym sankciam, ktore teraz plati?

 

3. Mam kamosku v USA. U niektorych z jeho vystavenych kuskov sa pise ze "Item" sa nachadza v spojenych statoch. Bolo by pre mna vyhodnejsi kupit si takyto kusok, ktory je v USA s tym, ze kamoska mi ho prinesie ked pojde domov na SR? Resp. oplati sa mi viac riesit to cez Ameriku?

 

Ponizene dakujem starym harcovnikom, co ma o tychto veciach poucia :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Peknu nedelu prajem :) :clap:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu som polustroval nase stranky verejnych institucii a nasiel som ze tovar v hodnote do 150 euro je od cla oslobodeny...tak to take hodinocky za 60 eur by ich nemuseli zaujimat velmi a mozem si to objednat zo SR...ci som to zle pochopil? Dik :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

O férovost prodejce bych se nebál, jeho 100% hodnocení při 22000 prodejích mluví za vše.

Clo je také v pohodě, ale jak píše Laurin, dph a poplatek celní správě se ti asi nevyhne.......i když v ČR mi s jistotou zadrží jen zásilky z USA (a jednou z Izraele)....

Tak asi tak. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A poradte mi este prosim pani :) Nasiel som podobne pozitivne hodnoteneho predajcu, ktory ich predava pricom tovar je lokalizovany spanielsko, francuzsko a pod. Cize - ak by som kupoval tieto tu konkretne, ktore su nadpisane ze sa nachadzaju v Taliansku a teda v nasej EU - tak veci ohladom cla a DPH by som tym padom nemusel riesit??

Odkaz: http://www.ebay.com/itm/AMPHIBIA-200m-VOSTOK-AUTOMATIC-MECHANICAL-WATCH-NUOVO-9-/221671790770?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item339cab18b2

Diky pekne :)

 

Edit: zle som pozrel krajinu

Upraveno uživatelem MarosRy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej, v rámci EU, clo ani DPH nemusíš riešiť :)

nakupujem cez ebay už niekolko rokov a zatiaľ som nemal žiadny väčší problém. menšie problémy sa dajú celkom fajn vybaviť

 

osobne hladám radšej cez ebay.de alebo ebay.co.uk a nastavím si vyhladávanie na EU ;-)

Upraveno uživatelem Mimo320
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...