Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?


Krrtek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 7,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V pátek jsem byl v butiku a to, co produkuje Breitling je fakt hnus ... vyjma pár modelů je ta současná kolekce k :sick01: .

mě by zajímalo jak jsou na tom reálně prodeje těch novinek. Jestli to jde nebo ne. Po velkým haló loňskýho roku, kdy Kern zrušil například z webu všechno, se to pomalu nenápadně na podzim zase vrátilo k normálu a je vidět, že ty novinky jsou už jenom kousek živé produkce. Taky třeba Navi8 v té nejlevnější edici musel dostat aspoň malinkej update aby to nevypadalo, že si člověk kupuje jen hroudu lehce vokartáčované litiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondazz: Co vím tak ... nejvíce jdou modely s okřídleným B, pokud jde o "beta verzi" tak jsou to velmi dobře prodejné stálice SOH. Musím za sebe říct, že moc povedený byl model, který přišel mezi "starou školou" a těmi novými, ale už se neprodává v té pěkné kombinaci a sice model Chronoliner na pilot náramku, je to moc pěkná hodinka, ale už i u tohoto provedení je konec. Obecně vzato - starý Chronomat a nový Chronomat, to je obrovský odskok. Takže nové modely leží spíš skladem a upřímně, já se ani nedivím. Co se prý ale kupodivu dobře prodává jsou docela drahé Exospace B55, pak je to klasický Navitimer, Avenger, docela dobře jde i Chronomat B01/04. Ale zase pokud Navitimer, převládá okřídlená verze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždy když někdo zmíní Chronoliner tak mě píchne u srdce. Tak krásný hodinky s tak úžasným potenciálem a B je zmrví totálně nenositelnou velikostí 46mm... Hlavně že většinu modelů sypou minimálně ve dvou velikostech, ale tady jim nechají jen 46!! Ach jo... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...