Přejít na obsah

DW: Omega Planet Ocean Orange


Doporučené příspěvky

Jsou doma, sláva. Jeden z mých ročních cílů (DW-dreamwatch) splněn hned na začátku roku. Jak jsem se k nim dostal?

 

Poptávku jsem tady měl už docela dost dlouho na to aby se někdo ozval. Neozval se nikdo, to mě dost překvapilo. Při pohledu do historie prodejů jsem viděl, že se jich tu jich pár otočilo. Nikdo nechce pustit, nevadí. Poohlídnu se jinde. Po pár pokusech přihodit alespoň trochu reálnou cenu na Ebayi jsem to vzdal. Ceny kolem 2.600,- Eur za rok 2008 42mm? Jsem magor, ale takovejhle ne. 

 

Volba pak padla na Chrono24. Proběhla registrace, hlídání nabídek. Občas poslání nesmyslné nabídky s různými reakcemi. Až ta poslední nabídka, která proběhla po lahvi vína, tudíž nebyla úplně nesmyslná, na tu prodejce kývnul. Popíšu celou anabázi s popisem mé poptávky s cenou, vyhotovení nabídky až do úplného předání.

 

5.2. Poptávka na hodinky na Chrono24, obchodník Icône Watches

5.2. Vyhotovena nabídka obchodníka, kdy přijal mou nabídku a jako bonus přidal dopravu UPS First class zdarma

5.2. Proběhla platba přes Chrono24 Trusted checkout

6.2. Informace od Chrono24 na mě a obchodníka, že platba byla přijata

9.2. Odesláno UPS v Barceloně

10.2 Přijato v CZ

 

Trusted Checkout: Služba, která je zpoplatněna poplatkem 2% z ceny hodinek a ve zkratce je to něco podobného co nabízí Ebay. Platby jdou přes účet Chrono24, v případě doručení fejků nebo zboží, které neodpovídá popisu a fotkám na certifikátu vystaveném Chrono24 je možno okamžitě zboží prodejci vrátit a Chrono24 uhradí celou částku zpět. Byl jsem rád, že jsem mohl tohoto využít, jistota je jistota. 

 

Neměl jsem s tímto druhem obchodu a navíc v částce převyšující 50tis. žádné zkušenosti a tak jsem trochu trnul. Obchodník je Trusted seller from 2014 a má v nabídce cca 30 hodinek. Komunikace na jedničku a hodinky dorazily ve stavu v jakém byly popsány a nafoceny. V UPS zblbli nejenom název vesnice, ale i moje příjmení a navíc jsem při registraci zblbnul číslo mobilu, takže komplikací na jednu dodávku až až. Naštěstí všechno dobře dopadlo. 

 

O hodinkách:

 

Rok 2008

Ref. 29095038

Kalibr 2500

Průměr 42mm

Úplně nový origo oranžový krokouš

Po kompletním servisu, záruka na strojek na 12 měsíců od Icone Watches potěšila

 

Jediné co mě trápí je poškrábaný safír, takže pokud někdo dočetl až sem a ví co s tím, tak sem s tím :-)

 

Více fotek za lepšího světla.

 

post-34009-0-65571500-1423596284_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

African: Na fotkách nevidno a já se neptal. S výměnou spěchat nebudu, bude to cenovy masakr. Uvidíme. Trochu me to štve, ale nekazi to celkový dojem z hodinek. :-)

Určitě, pokud škrábance neuvidíš při běžném používání, tak hodinky můžeš nosit léta k plnému potěšení :-) ta oranžová je luxusní. Ještě bych asi udělal zkoušku vodotěsnosti a šup s nimi do vody. .. myslím, že budeš spokojen, Omega je parádní značka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě, pokud škrábance neuvidíš při běžném používání, tak hodinky můžeš nosit léta k plnému potěšení :-) ta oranžová je luxusní. Ještě bych asi udělal zkoušku vodotěsnosti a šup s nimi do vody. .. myslím, že budeš spokojen, Omega je parádní značka :-)

 

Přesně tak, pokud to při běžném nošení není vidět, neřeš to, sem tam něco přibude. A pokud tě to bude štvát tak ho necháš vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky pekne, nicmene o univerzalnosti teto barevne kombinace si myslim své... ;) na safir se prdni, vymenis a za tyden je jebnes vo futra... Murphyho zakony funguji vzdy na 100%

 

Díky, jasný že ten krokouš září už z dálky, ale Zrno mi bude dělat řemen z nohy pštrosa s oranžovým prošitím. Myslím že to bude bomba. Jinak origo safír cca 6tis Kč plus s tím samozřejmě základní servis s přetěsněním za 3.150,- Ceny u Hanáka v Brně. Takže na to dlabu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od včera jsem sledoval přesnost a ráno jsem zjistil že za cca 12 hodin udělaly minutu do mínusu. Zděšení a návštěva Hanáka v Brně. Přeměření nepřesnosti, demagnetizace částečně pomohla. Každopádně pořád hlásí vibrograf 21s plus. Tlaková zkouška se zašroubovanou korunkou OK, bez zašrobované neprošlo. Doporučen zákaladní Omega servis v ceně 3.150,- plus nová korunka s těsněním. Dohromady cca 4tis. Super.

 

Komunikoval jsem s prodejcem a před chvílí mi na Paypal přistála polovina nákladů. Před tím mi nabízel poslat hodinky do Španělska, opravu a zaslání zpět. Takhle se mi to zdálo bezpečnější. Takže v pondělí k Hanákovi na servis? Nebo má někdo levnější variantu? Jde mi o kompletní seřízení, přetěsnění, tlakovku a novou korunku. Obchodník OK a před tím jsem ho již o nějakou tu stovečku v Eur stáhl, takže se mi zdálo fér náklady rozdělit půl na půl. 

 

Ale každopádně jak jsem doporučoval obchodníka Icône Watches, dopoučuji podruhé a rád. Super obchod, skvělé služby a servis. Ještě dám do recenze obchodníků. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...