Přejít na obsah

Omega smp black ceramic


Doporučené příspěvky

Zdravim chronomágy se svým prvním příspěvkem. Pokukoval jsem zde na fóru cca. 4 roky. Začalo to přes kamaráda, který mi fórum ukázal a už nebylo cesty zpět. Začal jsem před těmy 4mi lety a ve snu by mě nenapadlo dát za hodinky víc jak 5 tisíc. První moje lepší hodinky v té době byli citizen nighthawk, které semnou vydrželi až do teď. Výborné hodinky, všem je doporučuju, za ty peníze co se dají venku sehnat jsou super. Kvalitní tah, sedí na ruce dobře. Jediné mínus je vystouplé minerální sklo, které časem potká nejedny futra a pak je to znát. Ikdyž jsem měl citizeny tak jsem zkoušel něco jiného, ale nikdy to nebylo ono. Začalo to chytrými analogy od timex (kompas, teplota atd...) strašnej šmejd. Kupoval jsem je na Vánoce 2011 i s timexy pro přítelkyni a i moje timexy i přítelkyně timexy měli pořád problémy. Zatýkání, loupání kůže atd atd...Vyreklamováno, vráceny peníze a já si řekl že s takovými hodinkami končím. Nedalo mi to a já chtěl zkusit mechaniky. Kde lépe hledat do začátku než u seiko. Koupil jsem 5tky potápky. Zase super hodinky za 4500,- strojek chodil opravdu přesně. +1-2sec/den. Jenomže jsem se neskamarádil s tahem, prostě mi neseděli a já spíše nosil ty citizeny. Takže šli do světa. Vždycky jsem koukal na bondovky a říkal si že ty jednou chci. Moje dream watch...Minulý týden jsem zaslechnul o přeceňování hodinek kvůli kurzu franku a já si řekl že jestli ty hodinky chci tak je nejlepší příležitost ke koupi. Navíc se mi v životě naskytnuli události, na které nezapomenu a chci mít vzpomínku. První je že mi umřel otec a já se rozhodnul udělat si památku a druhá věc je že budu mít svatbu, takže se těšte na fotky bondovek ve svatebník provedení :-) a teď k hodinkám. Koupil jsem je včera v Praze v butiku s výraznou slevou (ještě jsem měl rozjednanýho Rybíze, ale nechtěl jsem čekat, jelikož včera to byl měsíc od té smutné události). V Butiku mi paní hodinky předvedla. Vyděl jsem je poprvé na živo, vždy jen na fotkách (díky Prischero za super motivující fotky). První dojem, sakra jsou nějak maličky :-). Ale neváhal jsem protože mě zaujali úplně perfektně. Z butiku mě poslali do servisu na zkrácení tahu. Tam mi tah zkeátili, ale nějak pofidérně (měli před zavíračkou tak se nechtěli moc zdržovat) Zaprvé jsem měl překlápěčku nakřivo a za druhé jeden dílek tahu byl zakousnutý do druhého, což jsem si všimnul až doma. Tah už jsem si doma poladil a musim říct že hodinky jsou asi nejpohodlnější co jsem kdy měl. Perfektně vyvážený, nelítaj mi po ruce, sednou jako prdel na hrnec...Otázečka na Vás, když jsem se ptal v servisu jestli si můžu tah doma doupravit tak mi řekli že ne, že tam dávaj nějaký lepidlo, aby se šroubky nepovolili, je to pravda? Když jsem to povoloval tak se mi teda nezdálo že tam nějaké je. Myslíte že se nemusim bát nosit hodinky jenom když jsou šroubky dotažený co to šlo a bez lepidla?

 

Jinak na závěr v užším výběru byli hodinky: TH aquaracer, LLD, a velkej favorit ORIS aquis date. Nakonec jsem si ale řekl a hlavně díky Vám a Vašim příběhům s koupí a prodejem jsem rovnou koupil svoje dream definitivky.

 

Všem moc díky a přeju hodně zdaru, Benny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluju k novým hodinkám, nahoď nějaké foto. V tom servise by zasloužili nakopat do zadku, tenhle přístup možná funguje s Festinama, ale s novýma Omegama je to něco neuvěřitelnýho. To lepidlo mi přijde jako kravina, ale třeba někdo osvětlí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě veliký adept byl Sinn 6000 Finanzplatzuhr, opravdu nádherný hodinky, ale nevyhráli protože tíhnu k potápkám a Němce zrovna nemusim jako národ, ale o hodinkách nepochybuju...

Prosím tedy ještě někoho ze znalých jak je to s tím lepidlem.

Upraveno uživatelem Benny55
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rybíz díky moc za info...jelikož ten tah mám sladěnej perfektně a takhle bude definitivně tak to zalepim. Jenom otázečka, mám namočit šroubky a pak zašroubovat, nebo jak máznout? Pokud si kápnu na tah dá se to utřít, nebo to zaschne jako vteřinák. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulujem k dreamwatch-u, je super pocit ked sa podari zaobstarat hodinky o ktorych si len pred tym snival alebo si sa na ne pozeral len vo vyklade a teraz ich vlastnis ;) A nie su male, sedia ti! Uzivaj si ich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a je hotovo, a mám klid.

Jinak jsem samozřejmě moc rád že jsem šel rovnou do definitivek a ušetřil si spoustu nervů a peněz. Dokonce si pohráván s myšlenkou že na dýnko po okrajích nechám něco vygravírovat. Uvidíme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je výborná volba dreamwatchů, gratuluji k přírůstku, Seamastery prostě Omega umí  :notworthy:

Díky moc. Chtěl jsem něco univerzálního. Nejčastěji nosím košile a džíny, občas oblek. Líbí se mi na nich že jsou mezi, ani úplný leštěnky ani toolwatche.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...