Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce


Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 8,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ono je ten posledni clanek tahu, jenz je pro stezejku tak specificky tavarovanej, zvlastni ze cokoli jineho tam vypada nepatricne. 

(sam shanim na Citizen 8986 a kdyz vidim, jaks dlouho cekal tak v podstate mam cas)

Takze tech 50% naprosto kvituju.   ...ted jim to slusi a je to to prave o... 

-a jinak diky za zminku a uz se tesim na dalsi Seiko foto na ruce... ; )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mesic uplynul a ja jsem zkontroloval cas a bohuzel musim konstatovat, at jsem to necekal a netesi mne to, ze se mi predbehly o celych 17 minut:-(

 

 

Tak to je mrzuté. Jen si nejsem jist, zda uvnitř není ten štelovací šroubek chodu, možná by stálo za to, si s tím pohrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestler: já to sem mám dát až zítra.. přesto si myslím, že už se nic nezmění. Primky mají navíc 11 vteřin, Elektroniky 5 se stejným modulem.. pro mě nepochopitelných 2 vteřiny navíc.. A to ještě jen tak přeskočilo. Do testu jsem si vzal i PRT 40... protože jsem je nezkoušel.. Ty jsou na tom stejně jako Primky.

Vím, že jsem někdy v minulosti přesnost Primek zkoušel... Věděl jsem, že to nebylo vůbec špatné.. Ale hodnotu rozdílu jsem si již nepamatoval.

To jak dopadly nedávno zakoupené Elektroniky 5 na moto burze.. které navíc ani nešly z důvodu urezlích kontaktů ..mě dostalo. Věřte, že jsem v testu nepodváděl a myslím že k tomu ani není důvod.

 

Frostie nadhodil, že modul má šroubek pro doladění času. Je to tak... Pokud bude potřeba.. jedny hodinky rozhodím a dám jsem foto..

post-61203-0-60861400-1531806109_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olin.uj: mam dvoje stejne Elektroniky 5 B6 202, stejny modul, viz. tema v Ruske sekci...nemeril jsem presne, ale sleduji dlouhodobe prorti radiem rizenym casium...jedny drzi cas troufam si rict take v radu 2s mesic, druhe maji cca 20s denne do minusu...a serizovaci sroubek jsem nenasel...foto modulu jsou v sekci take...takze je to kus od kusu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...