Přejít na obsah

Rolex Vs Rolex. Ktoré?


Doporučené příspěvky

Ahoj pánové :)

 

Mal by som tu jednu vec a potreboval by som vasu pomoc. Som velky nadsenec znacky Breitling ale uz nejaku dobu mi neda pokoj myslienka ze chcem Rolex, a to dost ma dostali hlavne Submariner a Explorer II. Dostalo ma to natolko ze uz nevydrzim ani do konca tyzdna chcem jedny vlastnit. Samozrejme mam aj obavy, co ked po niekolko dni ma to nadsenie prejde alebo v tej velkej euforii mi nebude vadit ze rozmery maju mansie na co som zvyknuty (od 44mm hore :) ) a potom pridem na to ze su mi male a budem musiet ich posunut dalej. Urcite si robym z toho vacsiu tremu nez by som mal, no ale budu to prve Rolady tak neviem co s tymi velkymi emociami :D

Jedna sa o model Submariner 114060 a Explorer 216570.

Dakujem vsetkym za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem vsetkym, noo zatial jednoznacne Suby vyhravaju :) . Ja viem ze ich budem nosit ja a sa mam rozhodnut sam ale ozaj je to teraz taka dilema ze kazdy jeden maju v sebe nieco vynimocne v sebe. Suby, ako ste pisali su proste klasika oproti Explorerom ktore su trochu svojske ale pre mna velmi pritazlive (cierne). Bezne, priznavam sa som dost tvrdohlavy a nenecham si nahovorit ale to je pripad iny :D .

btw: som necakal taky odpor k explorerom, cudujem sa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

právě řeším to samé celkem intenzivně :)

 

Na exploreru je super, že není tak provařenej a veksláckej (nezabijte mě). Za mě ale z mnoha důvodů přichází v úvahu jen 16750. (velikost, ručičky, cena). Černý vs. bílý cifr je samozřejmě téma na dlouhou filosofickou disputaci. Osobně mi bílá vadí na čemkoliv kromě minimalistických oblekovek (nebo na něčem jako max bill chronoscope), ale na tom exploreru v kombinaci s širokou ocelovou lunetou z nějakýho důvodu docela funguje. Zároveň mám pocit, že mě na bílém cifru tolik neruší kyklop.

 

Suby jsou samozřejmě boží, ale keramika se mi osobně trochu ekluje. Možná kromě 116710BLRN  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Expy už kvůli velikosti ne!Suby jsou jasná volba!

Pise nahore, ze ma rad 44mm hore, to znamena vyse :). Za mne explorer 2 - bile.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...