Přejít na obsah

Speedmaster


ondlej

Doporučené příspěvky

Cca před měsícem jsem četl v magazínu Pátek LN článek o zlaté mládeži, bylo tam foto asi 25 letého cápka před jeho ferrari od rodičů, na ruce měl bondovky. Ale ani ten by se asi neptal, přece ví, že co je od papínka, je košer. :thumbsup_anim: Ale na obranu lidí postižených darovaným fejkem - když jsem před pár lety dostal Breitlingy bez papírů od člověka, který má vícero originálů a může si je dovolit, věřil jsem že jsou pravé skoro týden :crying_anim02: O hodinkách jsem tehdy samozřejmě nevěděl ani ťuk, dá se říct, že mě sem ten fake dovedl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaky je rozdil mezi starym a novym modelem,jen vek?

 

Nový model má trochu jiný font, jiné ručky, na rozdíl od starého má matnou lunetu, starý měl lesklou. Dál je vodotěsný 10ATM a hlavně je to chronometr, to starý model nebyl.

 

A má větší průměr, 40mm.

 

post-1244-1185714989.gif

Upraveno uživatelem Stefan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm krasne hodinky to bez debaty svojho casu som bol dost namotany na nieco podobne v modrom a celkom dost o nich prestudoval..... co sa moon watch tyka tak na tieto podla mna nemaju, ...... nic menej na koniec som svoju tuzbu zaplacol chronografom od hamiltonu lebo toto by som sa proste bal nosit na ruke :)

 

co sa stastneho vlastnika tyka tak ovsem gratulujem na druhu stranu nemozes mat miestnym clenom za zle ak k tvojim prospevkom pristupuju jemne povedane "s istou opatrnostou" pretoze dnes ked uz mame malinkate digy fotaky aj v pudrenkach sa tazko veri tomu, ze niekto kto dostava darom hodinky za 60K ich nema cim odfotit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...