Přejít na obsah

Adresa v USA pro dodání zboží


Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, zkoušel jsem to už ve "zbraních", ale myslím, že tady to sleduje víc lidí, tak se třeba chytnu. Jestli je to téma úplně mimo, tak se omlouvám a prosím admina o smazání.

 

Nebydlí z Vás tady někdo momentálně v USA?
Potřebuji hledí na revolver a našel jsem si ho v USA, ale oni mi ho nechtějí zaslat na PO box co mám v USA pro takovéhle nákupy zřízený u http://zasilkovasluzba.com.
Potřeboval by jsem, jestli by nebyl někdo tak laskav a nedovolil by mi si to objednat k němu na adresu v USA a až to přijde, tak by mi to jenom dal do obálky a poslal k nám nebo do mého PO boxu v USA (poštovné samozřejmě také platím).
Není to nic velkého ani nelegálního jde o plátek hledí za cca. 15$.
Případně jestli by jste něco ze země zbraním zaslíbené chtěli také objednat, tak by jsme se mohli alespoň podělit o poštovné.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém je, že mi to v jednom e-shopu vůbec nevezme PO box při zadávání doručovací adresy a v druhým mi ho to sice vzalo a pak mi napsali, že tam neposílají, takže předpokládám, že by to bylo u ostatních zásilkových služeb stejný průběh, protože používají také PO box.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shipito neni zadny po box, ale nekolik obrovskych skladu ve statech, kam to primo nechas poslat. byl bych hodne prekvapen, kdyby nebrali shipito jako platnou adresu

Já to chci jestě zkusit přes ně koupit jak"asistovaný nákup", ale jinak je princip podle mě u všech stejnej. Administrativně mi přidělí PO box, aby se jim lépe třídili zásilky. Vycházím z toho, že formát adresy mám stejný u obou těchto služeb a když to napíšu do adresy, tak mi to nevezme a hlásí mi to "Error:Your address could not be verified by the Address Verification Service. Message: "SERV UNAVAILABLE" a to ať tam napíšu adresu co mám od zásilkovéslužby.com nebo Shipto.

Ptal jsem se jich a odpověď byla:

Zasilkovasluzba.com: Ja se obavam, ze to spis na nasi adresu vubec poslat nejde, hodne tehle firem uz vyblokovalo adresy vsech preposilacich sluzeb.

 

Shipto:

Dobrý den,

adresu jste vyplnil dobře. Je možné, že nechcou přijmout zahraniční číslo, anebo že neposílají na naši adresu. Zkuste je prosím kontaktovat a zeptat se přímo jich, jelikož adresa je v pořádku.

 

Chci od nich ještě zkusit ten asistovaný nákup i přes to, že se mi tím cena skoro zdvojnásobí, protože si říkám, že když s nimi budou komunikovat přímo oni a budou vědět, že na tom vydělají o něco víc než za pouhý přeposlání, tak mají třeba pro tyhle případy nějakou speciální adresu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shipito neni zadny po box, ale nekolik obrovskych skladu ve statech, kam to primo nechas poslat. byl bych hodne prekvapen, kdyby nebrali shipito jako platnou adresu

 

 

toto skusal niekto vyuzit? ;)

 

 

Někdo mi chválil Béďa Box

http://www.bedabox.com/index.php

 

 

Já jsem jeho prostřednictvím nakupoval /ještě když to bylo poslimito.cz/ a naprostá spokojenost.

Díky tyhle zkusím taky, ale obávám se, že princip bude podobný a výsledek tudíž stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...