Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já myslím, žes to nechal málo uzrát a proto sis k těm hodinkám nenašel žádný vztah. Když vybíráš z dvaceti různých hodinek a snažíš se během pár měsíců trefit ty jediné pravé, tak to snad ani jinak dopadnout nemohlo :-/ To nebyla láska, ale pragmatický výběr bez vášně. Odlož to k ledu a čekej, dokud nebudeš po jedněch fakt toužit tak, že už to nepůjde vydržet a pak ti třeba vůbec nebude vadit, že ti nesedí na ruce úplně dokonale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to rayethon - ještě dvě poznámky.

 

Jeté hodinky bych si nedovolil kupovat na chrono24 a už vůbec ne na ebay, kde zpravidla nemáš šanci je zkontrolovat. Většina inzerátů pochází z USA, poletíš tam ? Když už, tak na fóru, kde je téměř 100% spolehnutí, že kupuješ, co je inzerováno.

 

Zajímalo by mě, i když mi do toho vůbec nic není, proč si Blancpainy neprodával zde. Tady by Ti kolegové patrně utrhli ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Blancpain FF mi vadi velikost, na moji ruku jsou proste male a pusobi bohuzel snad jeste mensi, ten rozdil je docela vyznamny v provnani s Breitlingy 41,5mm co jsem nosil doted. Prodal jsem je na Chrono 24, zkratka a dobre protoze prestoze sem chodim uz par let, byl jsem tak nejak tichy clen a ted mi bylo blby rychle shanet 50 prispevku (ikdyz problem by to asi nebyl nekam neco vzdy prilepit). Hodinky jsem koupil na chrono i na ebay, ale pouze od prodejcu ci soukromniku z Nemecka, kam jsem si pro hodinky zajel a pripadne overil jejich pravost. Do USA se chystam v lete, ale pri dolaru za 25 uz se to moc nevyplati. A jeste k tem Hublotum Classic - ty popravde vypadaji jak Hubloty z leknuti, nejsou moc hezky propracovane a je to proste Selita. O Zenith jsem uvazoval Zenith Captain nebo Grande Class, ale chci je fakt jen na kaucuku a problem ze je neni kde zkusit, v Praze je nemaji a ty druhe s euz nedelaji. Asi je pravda ze bych to mel nechat trochu uzrat, jenze problem je v tom ze je to fakt jak nocni mura a neda mi to spat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu, že u seika je trochu problém, že dělá všechno od absolutního low endu (v mechanikách třeba pětky) až po grand seiko a např credor, takže se nevymezuje. Toto vnímání jim trochu škodí, ale osobně si myslím, že GS si nic nezadá s mnohýma značkama ve výběru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to rayethon - aha, promiň  :) , mě jako starého canila nenapadlo, že člen z roku 2009 nemá 50 příspěvků. V roce 2009 jsem měl asi 7000 příspěvků :D Ty Espady se Ti fakt nelíbí (???), já jsem na ně zatížený a tak je strkám pod nos :)  každému, kdo má podobné požadavky.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Espady mi prijdou hodne konzervativni, Carl F. bucherer jsem si zkousel u Bucherera (jak jinak ;-)) a vypadaji uplne jinak nez na tech fotkach, trosku pripominaji Montblancy. GO 70 jsme mel v planu zkusit, ale jejich aftermarket cena pokud maji byt v dobrem stavu je porad vyssi nez muj budget.

a co nekonzervativni Espady? :)  (synopsis)

post-22142-0-38582500-1432460090_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Peter78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentalne mam dobrou nabidku na Panerai 1950 3 Days, to jsou asi hodinky podle mych predstav, ale vnitrne nejak pocituju neklid z Panerai :) ale popravde porad mi lezi v hlave ty RD Easy Diver, zda je nerisknout a doufat ze par let vydrzi bez servisu http://www.monacowatch.com/en/private/1/330/

Ty Panerai si nekupuj. Čím míň jich tu bude, tím větší z nich budu mít radost :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...