Přejít na obsah

Oris Divers Sixty-Five


Chumpus

Doporučené příspěvky

Pánové, není tu mezi Vami nějaké dobrá duše co by chtěla pomoci zoufalému chudákovi? O co jde? Potřeboval bych koupit jeden dílek k náramku, jinak je nebudu mít jak nosit.  Uvítám i radu kde sehnat, do koscomu jsem už psal, zatím bez odpovědi. Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

farbakp: díky. Ne, ozval se mi místní člen, tak jsme to upekli spolu na tajňáka :-) Neprodáš mi jeden dílek tahu? Stačil by mi asi i půldílek. Zrovna jsem zkusil přehodit kůži za náramek a zapnu je, ale škrtí moc. Stejně je nosíš na kůži :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mám konkrétní nabídku od Time Trade za 892kč + 110PPL. Kdyby někdo chtěl, tak od něj za 900kč koupím článek tahu, abych nemusel čekat měsíc a taky bych rád neplatil 110kč za balík, když to jde poslat v obálce. Nebudu lhát =D Poštovné samozřejmě též uhradím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shewcza: ja som na tom rovnako.. nenosim ich na tahu, lebo ma dost tlaci /vid. foto/ koza mi cez zimu nevadi, ale na leto ich chcem nosit na tahu, predsa su to potapky.. mam objednane 2 dieliky cez slovenskeho distributora, tak cakam a som zvedavy ako to dopadne.. dodacia doba je cca 6 tyzdnov..

post-23562-1550741223,52.jpg

 

 

Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...