Přejít na obsah

Tudor Pelagos Blue


Baker

Doporučené příspěvky

velká paráda, mám jeden dotaz, který bych potřeboval objasnit, a to použitý titan, někde píšou grade 2 jinde zase grade 5, máte někdo 100% info nebo znalost, jestli je to grade 2 tak při mém užívaní by byl za chvilku v šíleném stavu, to jsem si už ověřil a celkem to bude rozhodovat ve výběru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 267
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Tak uz ich mam vyse tyzdna a treba im priznat, ze technicky a hodinarsky podla mna bezkonkurencne to najlepsie co sa da za teno peniaz zohnat. Nic menej su mi trochu velke a hlavne ma necakane irituje ta nuklearna lumi.... na potapanie urcite super, ale pri kancldajvingu a prechode zo svetla do tmavsej chodby v budove ci vo vytahu to vyzera, ze mas na kridle pozicne svetlo.

 

Do predaja ich davat nebudem nepriseil som zatial na to, cim sa potesit miesto nich, ale keby ich niekto z vazenych clenov strasne nutne potreboval, tak sa mi moze ozvat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pohravam si s myslenkou vymenut BBR za ty modre Pelagosy, ale jeste to úplně neuzralo... Jak by ti to prislo? Kolik mas ruku, ze ti přijdou velke ? A kdyby byl nekdo hodny, kdo mel jak BB tak Pelagosy, a dal komentar - porovnání pocitu pri noseni jednech oproti druhym... Velikost, vyska, které lip sednou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baye by mi na vymenu asi nevadili,  skusit sa ma vsetko, ale idealne s tym novym strojkom (na ruke som ich mal ale len v obchode). Ad pocity z nosenia,... ten titan nie je na ruke hmotnostne moc citit, ale objemovo je ho tam docela dost,... v zimnych mesiacoch (manzety bund, svetre, rukavice) Pelagosy podla mna uz trochu zavadzaju, ale su to pravda skor letne/vodne hodinky, tak to v reale asi az tolko nevadi. Ruku mam +- ako povodny majitel na foto vyssie, tahom som hybat vobec nemusel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pelagos jsou na pohled dost pěkné, jenom škoda toho titanu...Model Black bay mě oslovil více, zvláště varianty s barevnou lunetou, které v kombinaci s koženým řemínkem mají jakýsi kouzelný ,,vintage nádech" :) Jenže u black bay zase v těch, dle mého názoru, nejhezčích modelech chybí pro mě důležitá datumovka :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...