Přejít na obsah

RED WING boty - výběr


Doporučené příspěvky

Takhle zobecnit to urcite nejde - noha si moc nesedne, bota se tvaruje podle nohy a kazda bota muze mit jiny kopyto, strih (poloha svu) a jinou kuzi. Moje zkusenost, chronologicke poradi: Beckman peklo, Moc toe pohoda, Postman peklo

No já mám nevimproč zafixováno, že beckmany se mně rozchozovaly nejlíp. Ale taky to může bejt nějaká obrana mozku proti vzpomínce na měsíc kulhání a nohy na sračky vod krve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja obecne u bot, co mi byly tesny trpel vzdy a nikdy je poradne nerozchodil, to mi spis padly boty zpocatku pocitove vetsi.

 

Jak uz ale nekdo psal, tohle zobecnovat nema smysl, kazdy to ma trochu jinak.

 

Za me u ramovek vzdy radeji volnejsi fit uz na zacatku. Treba ted jsem zacal behat a noha se mi rozsirila, driv volnejsi boty jsou mi najednou tesny. I to se muze stat...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK. U me byly problemy: Beckman - hlavne paty, MT - jen se bezbolestne rozslaply do strany, z vyroby byly hodne uzky, Postman - paty a predni cast malikove hrany. Nejhorsi mi prisly Postmany, protoze to bylo tak 4 roky po Beckmanech, ktery jsem mezitim zapomnel, a taky jsem mel ocekavani polobotky = to bude pohoda. A ono hovno.

Skalis byla to sranda a narážka na Organika a jeho větu ? někdy mám pocit že se nohy tvarují podle RW a ne RW podle nohou ? mám doma 10 páru RW různá kopyta kůže apod. A jediné co bylo peklo tak Chelsea prostě vysokej nárt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prý v US funguje STP a NR. V EU by měl fungovat, aspoň co jsem četl na Redditu, tak někteří kupují na END. Ale upřímně ruku do ohně bych za to nedal. A osobní zkušenost nemám. Zda někdo ví, taky budu teda rád za informaci. První RW koupil u DH. Ale taky bych je raději koupil online za polovinu ceny.

 

Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Na Spartoo lze sehnat dobrou cenu. Zkusil jsem to dvakrát a pokaždé mi přišly boty s nějakým nedostatkem. Z toho jsem dovodil, že prodávají druhou jakost věcí, které nejdou do kamenných prodejen.

Presne, taky sem nebyl spokojenej. Navic to trvalo jak prase a to u eshopu, ktery pisou 'skladem', nenavidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připouštím, že jsem mohl mít při jejich objemu objednávek jen smůlu. Ale... třeba anabáze s Clarks Desert Boots... Jedny jsem měl doma ve verzi desert trek černý semiš. Další semiš jsem objednal z ověřených Freshlabels. Že Spartoo mi šly v černé hladké kůži. Jedná bota byla o fous užší. Měla šlompácky tvarovanou podrážku, takový jakoby špatný neplynulý zabroušení, druhá bota měla u vnitřních stehů vryp do kůže z výroby, jakoby ujetí stroje při stehování. Na jedné botě byl potom takový "šrám" od špatné manipulace při balení etc. Z bočního pohledu byl patrný jiný úhel spodního prohnutí podrážky, tudíž špička ležela naplacato, zatímco ostatní boty ji měly cca 6mm nad podkladem. Na to jsem si objednal z Londýna přímo od Clarks totožné boty, abych se utvrdil že nemám vidiny. Ve finále jsem měl na stole čtvery stejné boty, potvrdil si že ze Spartoo dorazila druhá jakost, předplatil jsem boty asi o dva litry na poštovném a neakceptování slev, konečně sehnal boty a pohádky byl konec. Co bych pro tu srandu neudělal. Toť moje zkušenost, která může být jednou velkou náhodou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...