Přejít na obsah

Ake Damasko?


vrcan

Doporučené příspěvky

Take jsem zvedav, co noveho predvedou. Za mne hlavne ne damest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

na diver by predsa stacilo dat hrubsie sklo a dynko. Korunka sucasna aka je zvladne nasobky sucasnej WR, zrejme az stovky ATM.

 

Skor to tipujem na dva dovody - nechce sa im vymyslat unidirectional luneta (otocna jednym smerom)

a najma... nepotrebuju to, maju ambicie zamerane inym smerom, a vobec sa im ani necudujem, vlastne nie je dovod ist do oblasti potapiek. Zrejme vnimaju 100m WR ako dostatocnych, comu davam za pravdu, ved kto potrebuje viac...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrcan: potapky dela dnes kazdej chnup, uz i v cine :) . At udelaji nejake barvevnejsi ciferniky. Zkusi snizit vysku pouzdra a vel. pouzdra u inhausu a je to pecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrcane, už jsme tu vodotěsnost probírali stokrát, D udávaných 100m potápěčům prostě stačit nebude a Konrad to ví, proto nejsou vedené jako diving watch :-) Nejsou reálné jako u ostatních značek, už se to tady řešilo. Dnes pořádné diving watch mají 200, 500, kilometr i dva reálného ponoru. Myslím si že pan Konrad nebude chtít zůstat daleko za ostatními, proto jednou vyrobí luxusní tool diving watch s pořádnou vodotěsností a tam stačit vyměnit jenom sklíčko a dynko určitě nebude. Zapotřebí toho bude víc, proto si myslím že to oddaluje nebo naopak už na nich nějaký ten pátek dělá :-) Aspoň doufám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Damasko na diveroch pracuje. Pri navsteve fabriky sme na jednej nastenke videli nieco co sme nemali vidiet. Dost rychlo to schovavali :) Dalsie podrobnosti nevieme...

skus bli\sie pls, alebo aspon SZ... co ste videli? co najpodrobnejsie, dik.

 

Afri, nemas pravdu, skutocne staci IBA urobit hrubsie sklo a dynko, dokonca aj tesnenia mozu ostat rovnakej kontrukcie ako su... bavime sa o diveroch s beznou WR, cize napr. 300 alebo 500m. Ako jediny poroblem vidim v lunete, pouzita koncepcia na sucasnych lunetach neumoznuje uni directional.

Z tojho prispevku som pochopil, ze predpokladas, ze vyvoj diveru je nejaka "vysoka skola" a zatial sa tam Damasko este nedostalo ale pracuju na tom a chce to cas. Nie je to tak. Moj odhad je, ze zatial po tom netuzia a/alebo uz spominany problem s lunetou.

 

A mimochodom, potapacom staci 200m WR, v pripade hlbkoveho mozno 500-1000 vratane riesenia problemu s heliom (ventil, alebo tesnenie a la seiko).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak do podrobna naozaj viac nepojdem, slubili sme im to.. Bol tam obrazok studie tvaru puzdra ktore bolo pomerne hranate :lol2:  Viac odomna necakajte. Ale z toho co prezradili, sa dalo usudit, ze co do dizajnu, nemaju vobec este jasno..

Ja som skor pacil informacie ohladom mensich puzdier s inhouse kalibrami (aj bez nich). No a ak by dodrzali slovo, tak by sme mali na Munichtime vidiet viacero noviniek..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jankoxxy: diky za info, mensi pouzdro s inhausem to by byla pecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

janko, dik aspon za take info :-)

 

trosku sklamanie co sa tyka akehokovlek naznaku hranateho puzdra.

 

Ale vlastne, pre mna je dizajn dk1x resp. da4x uz dokonale ako take, cize nic ine ani nechcem :-)

snad budem moct na zivo vidiet dk1x s inhousom a posudit velkost oproti da4x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...