Přejít na obsah

Eco-Drive SATELLITE WAVE F900 - novinka


JirikH

Doporučené příspěvky

Jinak nebýt náchylné kotvy systému kinetic  tak o eco drive  a solar ani nezakopnu.  Pocitově mě to znervoznuje v zimě když má člověk dlouhý rukáv ze se to vybije.  A jednou za 3 roky dat za baterku 50 kc, nebo jednou za 7 -12 let 1000 oč a hlavně víc jak pět let bych jedny hodinky v quartzu nenosil :-)

No nevím, jak u čeho. Kapacitory u EcoDrive mají po 20 letech 80 % kapacity, já počítám s výměnou cca po 25 letech. Dnes výměna, jak u kterých hodinek, zkušenosti od 400 Kč do 800 Kč, tam je to i tlakovou zkouškou a přetěsněním.

Starší EcoDrive asi vydržely méně, cca 10 let. Ovšem dnes je EcoDrive jinde. A to nepíšu o EcoDrive ring, které bere světlo z prstence, spíše z válce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo a  citizen chrono nemá mezicas a minutový subcifr neskáče po minutě ale jde plynule. Seiko má mezicas a funkční odecitalelne stopky . 

Nesmysl takto generalizovat, zrovna mám jedny Cíti na ruce a zkusil jsem to :D  mezičas i jump minutovka, pohoda  :punk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt? A kalibr?  Já měl troje citizen eco drive.  žádný mezicas neuměli.  A minutová stopek neskončila po dílku ale  šla plynule..

Já mám Citizen, cal. 6750, ten je z dob před EcoDrive a tyhle věcičky perfektně zvládá. Stopky i desetinami sec, mezičas, dokonce paměť, dva countdown, jednou s navazujícími stopkami, druhý bez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Pozdravujem všetkým a prosím o radu a názor:

 

1. Na mojich F900 (CC9065-56l) mi po prepnutí na letný čas prestal fungovať budík, resp. zvuková signalizácia, ktorá sa nedá odskúšať ani v zmysle manuálu. Je možné, že som niečo zatlačil a niečo vypol, ale ALL On/Off mám určite nastavený na On! Hodinky som resetoval, nastavenie po reste bol malý pôrod, avšak všetko bezúspešne!

 

2. včera sa mi stalo, že sa mi na slnku zarosilo sklíčko (hodinky pod vodou určite neboli, ani som v nich nezmokol a pod., iba podotknem že WR10BAR, tak že ...). Info v aut.servise bolo, že je to bežné, že boli uzatvorené pri nejakých podmienkach a ak došlo k náhlym zmenám teplôt, tak to je normálna reakcia.

Uvedené sa mi však nepozdáva, nestalo sa mi to u žiadnych hodiniek, tobôž nie u hodinkách z 2000.-?!!!

 

Dík

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak žiaden nápad, žiaden tip???

 

Neva - dnes som zistil, že hodinky zastali a prestali reagovať na akýkoľvek povel - jediné čo je možné prepnúť je mód, ale bez ďalšej možnosti čokoľvek nastaviť - prestaviť!

Som viac ako len sklamaný - s takýmto niečím som u zn.Citizen a zvlášť satelitiek v limitke nerátal!

Samozrejme ich odovzdávam predajcovi k riešeniu v rámci záruky, ale aj tak je to ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

O.K. - večer prídem konečne domov, scenujem a posielam, ale webmanuál je určite lepší, ten český preklad je iba taký výcuc s origo manuálu!

(aj keď som sa pri zistení vady pokúšal čo to nastaviť a zmeniť, v podstate na tých satelitkách niet čo meniť, max. čas.písmo, príp. budík. Ale je to iba môj subjektívny názor)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...