Přejít na obsah

Garmin Fénix 3 Sapphire


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Nechci zakládat nové vlákno, tak se připojím k Jeremymu. Co se týče výdrže baterky, tak při vyšší zátěži vydrží měsíc.  Nabíjení je vcelku rychlé, za nějaké tři hodiny jsou plně nabity. Krom klasických ABC funkcí využívám zejména propojení s telefonem. Na hodinkách se zobrazují sms, kdo volá, data z kalendáře, upomínky a předpověď počasí. Oznámení je zvukem, vibrací nebo kombinací obojího. Sportovní funkce sem zatím nevyužil, jelikož nemám dokoupený hrudní pás. Chystám se jej dokoupit, poté sem doplním info. Funkci aktivity mám vypnutou. Nemám potřebu, aby mne mé hodinky sledovaly a nadávaly mi, že se málo pohybuji:-) Možnost personifikace je opravdu velká. Od změny hodinek na displeji, přes uspořádání pořadí funkcí, délku a intenzitu osvětlení, až po přidání rychle přístupných funkcí tlačítkům. Spousta nastavení se dá udělat v hodinkách, ostatní přes telefon, kdy je nutno do něj nainstalovat program. Krom připojení bluetooth a gps hodinky lze připojit i k wifi. Nedávno sem je přes wifi aktualizoval. Pokud jsou hodinky na gumě, jsou příjemně nositelné a nejsou prakticky cítit. Na tahu už je to vcelku pořádná váha. 

 

Nevím proč, ale nejdou mi sem vložit fotky, prý na to nemám oprávnění, proto sem dám odkaz na mé album, mělo by být veřejně přístupné.

 

https://goo.gl/photos/Mw47kajwqHvTnoceA

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kovovému tahu jsem se dlouho vyhýbal, ale teď jej mám delší dobu na ruce a už sem si na něj zvyknul. Je vcelku těžký, z boku zápěstí se články rozestupují malinko víc, ale není to žádná tragedie. Na běhání ale nejspíš nebude. Gumový řemen je příjemný a hodně povedený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Měly by mít 51mm, mám menší obvod zápěstí (19cm) a už to nebylo ideální s tou dodávanou gumou. Myslím, že mnohem lépe by seděly na menší ruce s NATO strapem. Jinak ten kovový tah je opravdu těžká váha, taková činka sama o sobě :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) :) :) ...ako si to tam prosim ta dostal? Funguje aj ukazovatel rezervy?

Martin..spusti si Garmin connect IQ..---> watch faces.....

 

https://apps.garmin.com/sk-SK/devices/fenix3/appTypes/watchface/apps

 

a pri synchronizacii sa ti natiahne do hodin..potom len zmenis v hodinkach v nastaveniach obr.pozadia.

 

rezerva je nefunkcna....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...