Přejít na obsah

co říkáte na tydle Longíny?


midloch

Doporučené příspěvky

Longines Master Collection Retrograde Power Reserve

 

44 mm, velký strojek ETA Valgranges - rád bych je viděl na ruce. Longines Master Collection se mi víc a víc líbí. Krásně symetrickej ciferník, žádný ukousnutý čísla, pro mě paráda.

 

longretro2.JPG

 

 

 

tak tohle je skoro spica myho vkusu... opravdu nikdo nevi cenu? nebo aspon oznaceni? hledam jak pomateny, ale nikde neni k nalezeni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 5 týdnech...
Longinesy jsou moje srdcovka. Mám k tomu našlápnuto už dík předchozím generacím :) A od koupí kousku z MasterColl.(L 2.673.4) jsem opravdu, ale opravdu spokojen s hodinkama. Narozdíl od mnoha jiných značek, Longinesy jsou konzervativní, decentní, neprostituující s módou, takže mají šanci být přijatelné i kdykoli v budoucnu. Zvažoval jsem chvíli např. oranžové Omegy a ač mám oranžovou rád, tak prostě k tak kvalitním hodinkám nepatří. Stejně jako zelené Rolexy. Hezky zpracováný světlý ciferník, modřené ručičky to je nadčasový design. Strojek, osvědčený Val. 7751,(dotazy zda ho Long. nějak upravuje mi nikdo nezodpověděl :mad: ) funguje jak se od něj právem čeká. No a nyní k tématu :) Ty Clous de Paris jsou podle mne to designersky horší z Long. produkce. Nevím jaký je rozdíl v ceně oproti MasterColl., ale ve zjevu velký.

 

Nerad bych zkazil naladu, ale v roce 2007 Longines udelalo kopii hodinek TAG Hauer. Podivejse na model Grand Vitesse chronograph od Longines, a Carrera chronograph od Tag Hauer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Už asi měsíc se mlsně dívám v brněnské Olympii za výlohou na tydle Longíny z nové kolekce, ve skutečnosti vypadají ještě krásněji než na obrázku, zvlášť se mi líbí to vroubkování na straně pouzdra a i celkové zpracovaní jak designu tak i materiálově. Už jste je někdo taky viděl a co na ně říkáte?

 

 

Zdravím, i když píšu asi již pozdě, nedá mi to, protože minulý týden jsem si teprve obě řady Longines vyzkoušel na ruce.

Clou de Paris s ukazatelem rezervy nátahu jsou krásné a vážně o nich přemýšlím. Myslím si, že vroubkování na stranách

se k tomuto modelu výborně hodí. Pokud bych chtěl chronograf, volil bych z Master Collection.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,tak mne sa veľmi páčia tie s rezervou chodu alebo natahu... aj celkom dobre vyzerajú na mojej veľkej ruke ale aj myslím si ,že teraz sú moderne väčšie 42mm je už štandárd.a pekne su aj zo zadu priehľadné zafírové sklíčko celkom faj . len teraz neviem aky je tam vo vnútri automaticky strojček? Alebo od ktorého je odvodený ETA? a ako, či ho nejako prerába Longines? a či stoji zato. :-) Mimochodom chcel som a este sa rozhodujem medzi omegou de ville smal seconds 39mm ale na mojej ruke vyzerajú dosť malé... mmm škoda....už šesť krát som bol skúšať ja viem je to na mne ,ale nechcem sa po čase sklamať asi budú skôr tie Longines...diky

post-2104-1212141289.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Tak su uz moje LONGINES !

 

To snad není možný, jak geniálně vypadaj na ruce. Jeví se mi v mých očích jako jedny z nejlépe padnoucích hodinek, co jsem viděl.

Působí to na mně, že ses s nima narodil a rostly s tebou až do teď. :whistling:

Nedokážu najít lepší příměr, než že ti padnou jak šnekovi ulita.

Blahopřeju, moc dobrá volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Longines jsou pro mě synonymem klasiky a jednoduchosti. Určitě jsi vybral dobře. (Zajímalo by mě, kam se poděly Longinesky po dědovi - že Omegy ztratil, to vím, ale ty Longíny pak možná babka prodala... dej jim pámbu věčnou slávu oběma.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...