Přejít na obsah

Lumi Hamiltonů a dobrý int. obchod


karel hb

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, vezu se výhradně na japonské vlně a tak o Hamiltonech vím prd a tak bych se rád zeptal na pár věcí. Někde jsem zachytil, že obecně luminiscence u této značky za mnoho nestojí. Jsem zmlsaný Seikama a tak bych rád věděl, jestli to je opravdu tak špatné. Dost pokukuji po pár modelech Khaki Field, číslíčka na cifru mi ve sbírce chybí a nevím, jestli mám v tomto směru opustit svoji ověřenou značku. Proto bych i uvítal dobrý internetový shop s rozumnýma cenama. Našel jsem pouze pár modelů na Creationwatches, tak pokud někdo poradí i jinde, budu moc rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak luminiscence se seikem opravdu srovnat nejde. V tom seiko předčí i jiné značky. Osobně mám Khaki Field a luminis je pro moje potřeby naprosto vyhovující.Předností je naprostá přesnost. Co mi osobně vadí víc než slabší luminis je chybějící antireflex.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

nedá se to tak jednoznačně zobecnit, jsou modely, které ji mají dobrou, a obecně bych řekl, že Háčka mají lumi průměrnou... Pilotkám od Hamiltonů stačí pobýt trochu na sluníčku a svítí jako ďas třeba už na chobě, kde je jen stín...

:cool02:

srovnání jsem tu někde už popisoval, jen teď si nevzpomenu, ve kterém vlákně  - zkuste, chlapi, pohledat...

 

něco je taky tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21633-luminiscence-u-hamiltonů/?p=523783

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som mal ten model GMT Conservation a tam bola lumi tragicka. Nesvietilo to skoro vobec a po 2-3 hodinach uz uplne vobec. Dalsia tragedia boli korunky. Velmi zle dosadali na zavit a stale som sa bal, ze to strhnem...

Ako ja mam Hamilton docela rad, maju atraktivne modely a tak, ale plne ceny by som za to teda platit nechcel... Pozri si trebars taliansky Ebay. Tam sa daju zohnat za adekvatne ceny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Taky mám rád Seiko a srovnával jsem lumi svých SNZG15J1 a Hamilton H69419363 a ten rozdíl byl tristní. Zatímco Seiko fakt pomalu oslňuje, tak Hamilton to je takový slabý světlo divný barvy a tak nějak to splývá, takže člověk ví kulový, kolik je hodin. Ale já osobně si myslim, že zrovna military hodinky to tak asi maj mít. Jsou opískovaný, aby se tolik neleskly a nesvítěj tolik, aby tě neprozradily, až se poplazíš ve vietnamský džungli. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...