Přejít na obsah


Fotka

breitling na PDA


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
20 odpovědí na toto téma

#1 Jaem

Jaem

    Megazávislák

  • Member_50
  • 1 016 příspěvků(y)

Publikováno 20.srpen.2007 - 13:50

pre majitelov PDA s WM2000 a vyssim je tu program hodin s par skinmi Breitlingu - PocketBreitling
Aby to bezalo, potrebujete eVB Runtime
Carpe diem! πάντα ῥεῖ...

#2 Machovski

Machovski

    Pokročilejší začátečník

  • Member_50
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 8.květen.2008 - 23:53

A bude to fungovat pod WM6?

#3 Joska

Joska

    Začátečník

  • Members
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 25.květen.2008 - 19:38

Odkaz na eVB Runtime nefunguje, muzes, prosim, dat lepsi?

#4 1190RC8

1190RC8

    Pokročilejší začátečník

  • Member_50
  • 90 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Neuvedeno

Publikováno 14.květen.2010 - 09:44

pro WM 6.5 by něco bylo..?

#5 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 19:55

Pre PDA značky HTC a ich Sence je veľa pekných hodiniek :) konkrétne ja na svojom HTC HD2 mám TagHeuer Monaco :) Samozrejme je to funkčné aj pod WM6.5

Tento příspěvek byl upraven od undertaker: 23.září.2010 - 19:56


#6 shag

shag

    H

  • Member_50
  • 2 788 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno 23.září.2010 - 19:58

Pre PDA značky HTC a ich Sence je veľa pekných hodiniek :) konkrétne ja na svojom HTC HD2 mám TagHeuer Monaco :) Samozrejme je to funkčné aj pod WM6.5

Ako na to?
"Jednou to bylo vo chlup. Ten chlap se jmenoval Homer, vazba přes dva metry, pracky jak lopaty, ten když na vás kouk, tak jste zalez. A vlasů měl - no nejmíň na tři paruky!"

#7 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 21:05

Je to celkom jednoduché možností je viac záleží na tom v akom stave máš svoje PDA či ho používaš v takom stave ako si ho zakúpil alebo ho más upravené. Jedna cesta je nainštalovať si do PDA aplikáciu co0kie hometab pre ktorú tieto upravené hodinky existujú vo forme inštalačného balíčka alebo potom mozeš manuálne nahradiť originálne súbory upravenými a po reštarte PDA sa zobrazia už ako upravené hodinky predpoklad ale pre jednu aj druhu variantu je že používaš pre Home obrazovku HTC Sence lebo všetky tieto úpravy sa týkajú práve tejto grafickej nadstavby od HTC. Ináč upravených hodiniek je fakt veľa ja som ukázal len zopár a určite si každý nájde práve tu svoju obľúbenú značku :) ak budeš potrebovať poradiť kľudne sa mozes ozvať na skype..

#8 spiderer

spiderer

    KILLER

  • Member_50
  • 9 673 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 23.září.2010 - 21:45

Tak to je super, skoda ze nemam HTC, je to jenom pro WM nebo i pro Sense u Androida? Pokud je b spravne tak budu mit jako dalsi telefon neco s Androidem, tak bych to nutne potreboval :D O duvod vic nehodit telefon do skrine, ale vlozit do nej alespon nejakou SIM kartu :D
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."

BREITLINGEN forever!

breitlingsign.gif

Instagram: https://www.instagram.com/spiderer/

#9 Pixelator

Pixelator

    Kandidát závislosti

  • Member_50
  • 333 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:SVK - BA/LM

Publikováno 23.září.2010 - 21:51

tak to je pecka. dufam ze nieco bude aj pod WP 7 ked vyjde :) ... uz si brusim zuby na HTC HD-7

#10 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 21:57

HTC Sence je možne vložiť aj do ROMky ktora nie je priamo určená pre HTC videl som upravenú ROMku napríklad pre samsung cize bude sa to dať použit aj na iných PDAckach ale to už je potrebne mat upravenú ROMku v Androide síce HTC ma tiež Sence ale nie som si istý či je aj rovnaká štruktúra súborov skor by som povedal že nie ale ruku do ohňa za to nedám ja osobne používam jedine zariadenia z Windows Mobile každopádne určite bude existovať táto úprava aj pre Android..

#11 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 22:07

Čo sa týka WP7 som dosť skeptický podla toho čo som mal možnosť oskušať tak nie pretože jediná možnosť ako doňho dostať software je cez market place čím sa úplne eliminuje nelegálny zásah do prístroja po softwarovej stránke celkovo mám z WP7 pocit ako keby sa Microsoft snažil opičiť po iPhone a začal sa orientovať na úplne iný segment užívateľov ako starí Windows Mobile... Pre mňa je vec jasná ostávam pri Windows Mobile 6.5 ktorý je pre mňa ideálny a telefón my nahrádza plne moje PC v teréne či sú to emaily, sociálne siete, skype, plnohodnotné surfovanie na nete alebo multimédia a navigácia :)

#12 spiderer

spiderer

    KILLER

  • Member_50
  • 9 673 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 23.září.2010 - 22:27

..ideálny a telefón my nahrádza plne moje PC v teréne či sú to emaily, sociálne siete, skype, plnohodnotné surfovanie na nete alebo multimédia a navigácia :)

Tohle neumi jen WM6.5, ale dnes uz prakticky jakykoliv telefon za 4.000+ ;) Kazdopadne treba bude nekdo schopnej to pretvorit i pro iphone, hodiny + pocasi ala Sense uz existuji, tak tohle by bylo jen otazkou casu :D
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."

BREITLINGEN forever!

breitlingsign.gif

Instagram: https://www.instagram.com/spiderer/

#13 Kalifx

Kalifx

    © Just Kalifx™ ®

  • Member_50
  • 4 052 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha/UH

Publikováno 23.září.2010 - 22:27

Pomalinku a ještě jednou i pro nás telefonní hlupáčky :) Co to je Sense? Mám Touch HD (Blackstone)... WM 6.1 ... poběží to na něm? Díky

#14 spiderer

spiderer

    KILLER

  • Member_50
  • 9 673 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 23.září.2010 - 22:31

Do WM uz dlouho nedelam, ale pokud ti pobezi Co0kie’s Home Tab tak ano, info zde: http://pocketnow.com...25-home-tab-mod ;)
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."

BREITLINGEN forever!

breitlingsign.gif

Instagram: https://www.instagram.com/spiderer/

#15 spiderer

spiderer

    KILLER

  • Member_50
  • 9 673 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha

Publikováno 23.září.2010 - 22:32

EDIT: Jeste tady bys mohl neco najit, ale je tam na me toho textu moc a musim se koukat na svoje Breitlingeny :D

Link: http://forum.xda-dev...ad.php?t=625483
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."

BREITLINGEN forever!

breitlingsign.gif

Instagram: https://www.instagram.com/spiderer/

#16 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 23:20

pobeží len potrebuješ upgrdatovať svoje HTC HD na WM6.5 teraz tam nemáš Sence.. inač je pravda že veľa veci sa dá už aj na mobiloch za 4000 :) ja toho na svojom PDA robím viac nebudem sa tu vo všetkom rozpisovať ale samozrejme nie každému WM vyhovuje. HTC HD2 je moje už asi 6te PDA ktoré my úplne vyhovuje aj po stránke SW a HW. Najvedšia sila HTC komunity je asi práve v developerskej základni ľudí z XDAdevelopers :)

#17 Kalifx

Kalifx

    © Just Kalifx™ ®

  • Member_50
  • 4 052 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha/UH

Publikováno 23.září.2010 - 23:26

pobeží len potrebuješ upgrdatovať svoje HTC HD na WM6.5 teraz tam nemáš Sence.. inač je pravda že veľa veci sa dá už aj na mobiloch za 4000 :) ja toho na svojom PDA robím viac nebudem sa tu vo všetkom rozpisovať ale samozrejme nie každému WM vyhovuje. HTC HD2 je moje už asi 6te PDA ktoré my úplne vyhovuje aj po stránke SW a HW. Najvedšia sila HTC komunity je asi práve v developerskej základni ľudí z XDAdevelopers :)

Tak na to dlabu... telefon používám v podstatě tak, jak jsem ho koupil a kvůli tomuhle se v tom nebudu vrtat. Ale díky za info.

#18 undertaker

undertaker

    Učedník

  • Member_50
  • 178 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Vranov nad Topľou

Publikováno 23.září.2010 - 23:34

Tak to prichádzaš o veľa krása WM je práve v tom že všetko si možeš upraviť ako to sam potrebuješ a doplniť o veľa zaujimaveho softweru .. Telefón v tom stave ako ho máš teraz je ochudobnený o mnoho kvalitného softweru :)

#19 Kalifx

Kalifx

    © Just Kalifx™ ®

  • Member_50
  • 4 052 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Praha/UH

Publikováno 23.září.2010 - 23:36

Tak to prichádzaš o veľa krása WM je práve v tom že všetko si možeš upraviť ako to sam potrebuješ a doplniť o veľa zaujimaveho softweru .. Telefón v tom stave ako ho máš teraz je ochudobnený o mnoho kvalitného softweru :)

Budu se s tím holt muset nějak vyrovnat. ;)

#20 kulix

kulix

    Chronomagor na R-tou

  • Member_50
  • 1 888 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž

Publikováno 24.září.2010 - 04:27

pobeží len potrebuješ upgrdatovať svoje HTC HD na WM6.5 teraz tam nemáš Sence.. inač je pravda že veľa veci sa dá už aj na mobiloch za 4000 :) ja toho na svojom PDA robím viac nebudem sa tu vo všetkom rozpisovať ale samozrejme nie každému WM vyhovuje. HTC HD2 je moje už asi 6te PDA ktoré my úplne vyhovuje aj po stránke SW a HW. Najvedšia sila HTC komunity je asi práve v developerskej základni ľudí z XDAdevelopers :)


Kde prosím seženu spolehlivý upgrade WM6.5 na HTC Touch Pro II? Mám tam WM6.1..Moc se v tom oboru taky nevyznám..
A jaký je potom postup?
Dík

Tento příspěvek byl upraven od kulix: 24.září.2010 - 04:28