Přejít na obsah

Dark side of moon


Janikkk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na zahraničních webech o hodinkách je několik recenzí, myslím, že i na hodinkee. Jsou to super hodinky, skvělej kalibr a i přes to, že to není originál, jim sama Omega říká Moonwatch. O keramice předpokládám že víš. Nepoškrábe se, ale když s tím vezmeš o futra, může být amen. Mám pocit, že jsem je viděl v Omega butiku na Staromáku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja je mam. K tem futrum  :sad01_anim: - uz jsem se tady na foru nekolikrat setkal se strasakem praskleho keramickeho pouzdra. O futra se keramicke hodinky nedaji znicit. Jedine, co se pri rane keramikama o futra znici, jsou futra...

Keramicke pouzdro muze prasknout za urcitych podminek, ale to by musela byt opravdu velka a blba nahoda. Dark Side jsou navic velmi kompaktni, narozdil treba od Top Gunu od IWC. 

I kdyby se ti nahodou podarilo znicit keram. pouzdro, tak ho v servisu proste vymeni. Bude to stat 20-30 tis. Kc, ale u hodinek, ktere stoji pres 200 tis., se kvuli tomu asi nikdo nezblazni...

Veliky nejsou, spis jsou neobvykle vysoky, kvuli strojku. Kdyz je dam vedle Doppelchronografu Top Gun nebo Panerai 580, tak jsou malinky. Je zajimave, ze i trnovka na pasku je keramicka. Fakt si dali v Omega zalezet.

Upraveno uživatelem speedmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

ahoj všem, prosím o radu , včera jsem je měl na ruce a nemohu je dostat z hlavy ... však víte :-) ...  (a jen tak pro zajímavost nevypadají tak velký jak se podle čísel na monitoru zdá ) 

tak jsme se dal do hledání po světě a na tady koukám že jsou docela poškrábaný ...jsem si myslel že ta keramika je plně probarvená ? nebo je to nějaký fake ?

 

odkaz:

http://www.chrono24....--id4457733.htm

 

díky za rady

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Majtelom som zatial iba druhy den (uplne neplanovane, mal som v plane klasicky moonwatch s hesalitom). Nakoniec som dostal cenu, ktora sa nedala odmietnut a tak som si povedal, ze za vyskusanie nic nedam a prinajhorsom ich predam cez ebay. Len co cert nechcel, nakoniec som si ich naozaj zamiloval a ostavaju doma :)

 

Hodinky su neskutocne prijemne, lahke, stylove a je radost pozerat sa na ne. Jedina nevyhoda je ten klasicky buckle a trochu uvazujem ci kupit original folding clasp od omegy, alebo to vyriesit obcajnym ciernym z ebay, alebo od hirsh-u. 600e vs 30e je dost rozdiel. Do coho by ste sli?

 

Inak este k tej velkosti... sam mam malu ruku a napr SOH46, nad ktorymi som niekedy rozmyslal si kupit nemozem (vyzeram s nimi smiesne) ale tieto aj ked su 44mm sedia. Oproti Tudor BB som ani nezaregistroval zmenu.

 

Zopar fotiek: 

 

2e66055.jpg

 

15x0mc3.jpg

Upraveno uživatelem qwer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...