Přejít na obsah

Breitling Colt definitivní ;)


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Luminiscence je super, starý SMP sice svítí o trošku víc (zelená lumi na starých modrých svítí víc než modrá lumi u keramické verze), ale zase ty skeletonový ručky způsobují, že ve výsledku je noční čitelnost lepší u Coltů. Luminiscence Coltů vydrží s přehledem celou noc a díky rozvržení cifru je odečet času ve tmě zcela bezproblémový. U SMP jsem kolikrát hledal minutovou ručku mezi indexy.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, koupil jsem si je za peníze z prodeje černých keramických SMP ;) A to mi ještě skoro třetina peněz zbyla. Jinak gratuluji k pořízení keramik, kdybych neměl původní vlnkovou verzi (a to ještě jako jejich první majitel) tak bych ty černé keramiky dál neposílal. Na ten jejich zrcadlově lesklý ciferník se moc pěkně koukalo. Ale Coltíky mají taky parádní ciferník - "gramodesku", a jejich guma s mikroregulací je to nejpohodlnější, co jsem kdy na ruce měl.          

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Průměr zápěstí mám jen 17 cm, spousta hodinek v 42mm už na ní vypadá nepatřičně, ale tyto Colty sednou výborně.

 

 

Díky Pavle, však to bylo těžké rozhodování zda si je nenechat a modré nekupovat. Ciferník Tvých působí takovým hlubším dojmem a na černé dokáže AR ještě více kouzlit. Každé mají svoje.   

Dovolím si jenom poznamenat, že zápěstí o průměru 17 cm má obvod 53 cm...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za opravu ohledně obvodu  :lol2: Pro názornost přidávám fotku mého zápěstí s hodinkami právě o vzpomínaném průměru 42 mm. Co jsem měl na ruce Breitlingy, tak všechny působily na zápěstí oproti svému papírovému průměru o něco menším dojmem než modely většiny jiných značek, což je vyvoláno hlavně značnou šíří lunety mnou vyzkoušených hodinek.     

post-16587-0-31456900-1455697074_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Díky za pochvalu. Ohledně indexů výrobci jako Breitling a Omega (zvlášť v posledních letech) rádi odlišují své quartz modely od automatických právě tím, že quartzové mají jen tištěné indexy zatímco automaty hodnotnější aplikované viz např. downgrade quartzových AT od Omegy. U Coltů to až taková novinka není, už předchozí model v 41mm měl stejně jako nynější Colty v quartzu tištěné indexy a automaty aplikované. Asi je třeba nějak odlišit quartz od automatu a to vždy v neprospěch baterky. Decentní to bylo na bondovkách, kde šlo jen o rozdíl v tištěném či aplikovaném nápisu "OMEGA" (když teda nepočítám důvodně daný nápis automatic).       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se ten můj cifr asi stejně líbí víc než na automatech. Ty tištěné indexy jsou víc tool - na rozdíl od aplikovaných nemají tendenci v určitém úhlu zmizet. I když na Coltech jsou vyplněné lumi, takže by čitelnost měla být zachována z každého úhlu. Nejvíc to znehodnocení quartzu proběhlo u Omegy, kde SMP nedělají vůbec a u AT to neodnesl jenom ciferníček, ale místo skvělého baterkového strojku tam dali nějaký shit.      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...