Přejít na obsah

PANERAI PAM321


domkac

Doporučené příspěvky

no vdaka takej bleskovej reakcii od Vas za ktoru dakujem som usetril 60.000 Korun + naklady na cestu /svoj cas radsej nepocitam/. Panerai je pre mna osobne ciel a chcel by som casom vlastnit tieto nadherne hodinky ale vidim, ze to nebude tak celkom jednoduche a radsej asi dosetrim a kupim v kamennom....

 

...ale dovolim si este jeden postreh od predavajuceho, ktory mi tvrdil, ze hodinky su samozrejme original. Po prvej a dalsej reakcii tu od Vas som ho taktne upozornil, ze hodinky nie su original a nemoze ocakavat, ze ich tak preda. Ja samozrejme nemam o repliku zaujem. Velmi urazeny a ze ich kupoval v kamennom obchode /bez balenia - len hodinky !!/ a ze ma k tomu dokumentaciu a blok co mi samozrejme nepreukazal. Je neuveritelne kam su az ludia schopny zajst a myslim, ze si ani neuvedomuju aky nasledny dopad to na nich moze mat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hele, je neuvěřitelné, kam až bys byl schopný zajít ty, že by ses pro ty hnusy vypravil osobně 1400 km :-) Podle toho, že nepoznáš ten úplně nejhorší padělek Panerai, bych řekl, že bys měl hodinky nejdřív trochu víc studovat a teprve pak se snažit něco koupit. A počítej s tím, že nic jako šťastný kup Panerai za šedesát tisíc neexistuje, pokud pominu ty škaredé hodinky Ferrari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...