Přejít na obsah

Hodinky na dovolenou - Víkendový speciál


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dělá, kolegovi tak vycídila osičky z náramku, že se mu půlka tahu rozpadla, zachránil je tak tak. Je to agresivní sviňa, když se neopláchne. No, nebyl tam samozřejmě tejden.

Ale jasne,vona si slusne poradi i s nerezovou oceli,to vime,je to holt agresivnejsi,oplachnout pod sprchou/kohoutkem a je to v cajku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty ses nikdy nekoupal s hodinkama na tahu v mori?Nebo s prstynkem?Ja ten snubak mam vzdycky stokrat lesklejsi,nez predtim,stejne tak kovovej naramek,nemuzu si pomoct,slana voda dela divy;-)

ne, vzdycky jen na pryzi nebo natu. driv tedy hlavne na pryzi, protoze jsem to povazoval za to nej nej u hodinek do vody. pozdeji s nakupem hodinek s tahem jsem sel rovnou do natostrapu (kdyz melo dojit na vodu). :headphone:  prstynky nenosim.

Upraveno uživatelem kaliw124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super fotka, akorát mohl bys prosím tu lunetu otočit, aby lícovala na dvanáctku? ten posun o zoubek mě vyloženě ruší :)

jo a parádní barva ciferníku

 

omlouvam se ti :) jinak rolex je na dovolenou ideal, a primky sem taky vyvez za hranice vsednich dni..

 

567_zpsukqcf5re.jpg

 

556_zpskvrtgh9j.jpg

 

501_zpsbhp5s3ee.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chochochochocho! Podařil se mi husarský kousek. Tuze bych chtěl konečně nějaké Seiko potápky, ale bylo mi blbé kupovat si další hodink do vody, když moje skoro nové G-Shocky zažily zatím jen sůl v bazénu a týden v perském zálivu. Navíc další hodinky mám teprve měsíc a půl a další ještě nevybalené v krabici. A co teď ? Chtěl bych Tuna v nerezu a automatu, ale takové nejsou, navíc chci něco levnějšího. Takže to asi bude Baby Tuna (Shrouded Monster SRP637) a posléze taky Sumo, protože chci něco s kulatými indexy a o SKX007 si myslím, že mi budou malé.

 

Ale jak bych mohl vydržet čekat do příštího léta ? Napadla mě zákeřné myšlenka, jak ukojit svoje choutky a projde mi to doma v pohodě. Zeptal jsem se ženy, jak vůbec může existovat bez pořádných potápěčských hodinek a s čím se jako bude na dovolené koupat. A pak jsem jí ukázal SKX009 a začal trpělivě vysvětlovat, že opravdu neexistují žádné dámské potápky a že výraz Pepsi vychází z Rolexu, stejně jako Jubilee tah, no prostě nakonec měla z té objednávky fakt radost a já mám radost, že konečně bude mít pořádné hodinky. Teď nosí nějaké Festiny, které jsou stejně velké jako SKX, snad jí nebudou i na výšku moc velké.

 

Ještě aby mě nezklamali Skywatches a stihli to a taky budu možná muset koupit winder, pokud by je žena fakt chtěla nosit nějak pravidělněji, v což doufám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...