Přejít na obsah

Miciho fotovlákno


Micey

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 425
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pigře sorry, nějak jsem sem nelozil. Jsou to DA353.

 Jinak mám (opět) dojem, že jsem došel na konec cesty.. vůbec nemám cukání na cokoli.

 Ta velikost je boží, trvá to tak deset minut si zvyknout. Pohodlný, univerzální.. že nesvítěj mi nějak neva, až mě to překvapilo. Je to bez tý lumi takový upřímný:)

 No, pokud bych ještě výhledově na něco koukal, tak opět jedině na 116200, akorát možná jinou variantu cifru. Byť se mi tadle líbí naživo moc, jak jsem si nebyl z fotek jistej. Dělal úplně stabilně kolem dvou vteřin do plusu, taky paráda.

post-6006-0-72328800-1517219711_thumb.jpg

post-6006-0-75296300-1517219726_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Po třech tejdnech nošení první zhodnocení těch PO s 8900 - 

 Plusy - sou fakt pěkný, líbivý. Boží bezbarvej AR, neni to takovej cirkus jak na B, přitom fakt funguje. Perfektní přesnost. Boží ta mikroregulace, používám to několikrát denně, nevim, jak jsem bez toho mohl žít. Nemilosrdně dobrý zpracování cirfu, fakt tam neni pod lupou vidět jediná nedokonalost. Macatý články tahu, tak to mám rád, ne jako řekněme tah na MM, nebo rachitickej PRO II či III na Seawolfech.

Mínusy - přijdou mi velký a těžký, bojim se, že s nima někde mrdnu. Napasování tahu na pouzdro (ta koncovka) je maličko volnější, než u R - neni to tak dokonale zpracovaný. Luneta se patlá, ale to je holt něco za něco. Bojim se o vrchní AR.

 Celkově supr. Jo a sekne jim to i na natu..

post-6006-0-79528600-1530527831_thumb.jpg

post-6006-0-71694000-1530528061_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsou u me nejhezci PO. Ten zrcadlovej cifr je nazivo vybornej. Ale je fakt, ze jsou to celkove hodne mohutny hodinky. Kdybych chtel civilnejsi divery od tyhle znacky, byl by to tenhle model. Jinak samozrejme PloProf. Ale proti tem damskejm Rolbickam je tohle moc peknej kus hodinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Co mě na nich štve, a zjistil jsem to teda vlastně až teď, je to překlápění data. V hospodě si mezi půl dvanáctou a dvanáctou přijdu jak s fejkama, ta pomalinký překlápění je prostě nehezký. Nikdy předtim mi to úplně nedošlo, ale to má R fakt vychytaný. Takovej přitom jinak vychytanej strojek..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, na mě jsou už dost vysoké a obecně mohutné, ale Ty máš o něco větší ruku. Jinak se mi líbí moc. Já taky prodal všechny definitivky a zaplavila mě alpinist mánie, takže si připadám jako úplný magor... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Furt sem podezřele spokojenej. Co vlastně taky za ty prachy lepšího - vymazlenej strojek (až na to blbý pomalý datum, fakt mě to sere), slušný zpracování, vychytávky typu mikroregulace, líbivej cifr.. no dobře, o fous nižší by bejt mohly. Jo a mezi nožkama pouzdra 21mm. No, aspoň ušetřim za řemeny..

post-6006-0-58523900-1534147992_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...