Přejít na obsah

montemar

Doporučené příspěvky

La Degu je dobrý, ale (teda pro mě jakožto socku) jednou za rok s manželkou na výročí.. upřímně řečeno takhle bych se tam cejtil blbě. Ale na mě se neohlížejte:)

 Co se týče toho Japonska, kdyby se vám to zalíbilo, doporučuju todle - http://www.katsura.cz/. Japonskej šéfkuchař (kterej je tam furt), vždycky víc Japonců, než Čechů. Atmosféra neformální. Dobrý je, že zdaleka nedělaj jenom sushi, ale príma průřez celym Japonskem - viz jídelák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem teda původně myslel, že to bude sraz ve stylu "každý něco uvaří, scuknem se (problém by byl asi kde) a budem koštovat, labužit a kecat o hodinkách", ale nechat si někde profi uvařit, jasně taky dobrý. Sushi mám rád, takže se něčemu v tomto duchu nebráním = sushi +1.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky. .. tak, je tady nekolik opravdu skvelych navrhu... sushi i miele se mi moc libi.. jeste me napadaji dva tipy, vpravde hodne protichudne, a sice sapa, druhy napad jiz zminena viden http://www.steirereck.at/meierei/speisekarte/ (financne asi trochu out, jsem taky jen socka...)

.. pak jeste jedna idea... (nemate nekdo mail na z. pohlreicha, pripadne nezna ho nekdo osobne? myslim, ze hodinky by mu tematicky nebyly uplne cizi) ...

;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych se přidal, pokud by to termín dovolil, pokud bude nějaká rozumná (čti social line) varianta. Katsura zní dobře, byl jsem tam a je to fajn podnik. Radek Subrt taky super, ale asi nejlepší mi přijde zatím Sapa - jestli někdo znáte tuhle divoženku, tak s oblibou provází po Sapě, většinou ale ajťáky, který se snaží lovit :)

https://www.linkedin.com/in/luuly

 

Ještě mě napadlo, už tu byl i nápad s chronochatou, tam by se vařit dalo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...