Přejít na obsah

prim extreme


Doporučené příspěvky

nazdar chlapi

 

Už jsem se dozvěděl,že pokud pracuji na stavbě (otřesy od sbiječky,pokládky obrubníků) a jiné mechanické namáhání jsou pro mě lepší quartzové oproti automatům.

 

Potřeboval bych poradit ,jestli prim extreme je o tolik kvalitnější než klasický sport ,že si za to stojí připlatit 1500kč a jestli je vůbec model extreme tou správnou volbou a něco vydrží .

Nevim jak kvalitní je tam kalibr.

 

děkuji za veškeré odpovědi a rady případně alternativy.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vostroune, tebou vybrané hodinky (nevím přesně kterou barevnou verzi máš vyhlédnutou) podle mě patří k tomu lepšímu, co firma MPM prodává. A lepší je to hlavně proto, že to designov? navazuje na historické hodinky z Nového Města. Jakmile se ale člověk podívá dovnitř, ztrácí hodinky půvab. Také specifikace zrovna neohromí, vod?odolnost 10 atm, minerál, o strojku nemluvě. A když se podíváš na zbytek produkce v aktuální nabídce MPM, asi si udeláš o celé značce (PRIM - MPM Quality) úsudek sám. Čínská turba, kradený design, některé věci opravdu příšerné. Otevřel jsem si zkusmo stránky se superodolnými hodinkami Prim Dakar, a některé věci stojí za přečtení. Dozvíte se třeba, že chronograf měří s přesností na jednu vteřinu, nebo že tyto extrémní hodinky mají lehce vypouklé tvrzené minerální sklo.

 

Na stavbu si kup nějaký model Casio G-Shock, je tu o nich celé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/15-digit%C3%A1ln%C3%AD-hodinky/

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesunul jsem to do Číny. 

Tak mě napadlo: když moderátor něčí vlákno přesune / smaže / sloučí s jiným, starším - dostane se k zakladateli vlákna nějaká SZ informace, že k tomu došlo? Nebo si ten nešťastník láme hlavu, co se jako stalo? :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ja by som tomu rozumel tak, ze je tam to, co tam cinan zrovna dal,.... medzi mineralom a safirom nie je z hladiska bezneho uzivatela velky rozdiel.... praskne to pri naraze rovnako a pokial ide o poskrabanie tak aj mineral co to vydrzi. Inak dost tlacia na cenu sudruhovia,... za ten peniaz uz su slusne seika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...