Přejít na obsah

Prosba o radu - sušička prádla


Klokan

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Ahoj, tak jsem to tu pročítal, protože plánuji nákup domácích spotřebičů (pračka, sušička, trouba, indukce, lednice atd), ale stejně nevím, která značka by to měla být. Líbí se mi Gorenje, máte s touto značkou někdo zkušenosti? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gorenje mam doma este od predchadzaujeco majitela. Je to minimalne 8 rokov stare. Sklokeramicka doska, truba el., digestor. Vsetko slapalo do nedavna bez problemov. Na trube som pred par rokni musel menit pant dvierok, lebo sa ulomil. Nastastie sa dal kupit za par korun. No nedavno odisiel teply vzduch. Zvysok truby ale zatial ide normalne.

 

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spotřebu energie řešit nemusíš, pračka a sušička zvlášť na jeden cyklus spotřebují cca stejně jako prackosušicka, ale ta pračkosušicka má (kvůli chlazení tipuju) neuvěřitelnou spotřebu vody, na cyklus vyprání a usušení je to klidně 120 litrů vody, pračka samotná je cca 45 litrů. Při průměrných 200 cyklech za rok a životnosti (povede-li se) 10 let je to 150 m3, to je asi 11tisíc korun navíc za vodu.

 Dnešní Boschky aj. už to umějí s normální spotřebou vody, nechladí jak dříve vodou, ale kondenzátorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybyy mi odešla sušička Bosch (zatím 9,5 roku), tak bych šel zase do Bosch/Siemens nebo AEG (nebo i LG), s parní funkcí. I když bych nejraději koupil pračku AEG s párou, dávkováním prostředku a změkčováním vody. Stejně stará pračka Bosch zatím také bez závady, takže asi smolík. V případě pračky s párou bych nemusel mít sušičku s párou...

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...