Přejít na obsah

WatchGecko


nickolas

Doporučené příspěvky

Nenasel jsem, tak zakladam ;)

 

V patek jsem tam objednal nejake NATO a ve stredu byly doma. Takze rychlost paradni. Nakup se vyplati az nad 35?, kdy je postovne zdarma...jinak je dost vysoke. Platba klasicky paypalem. Je to Britanie, takze zadni celnici. Dorucuje sluzba GLS (nevolali, nepsali, nechali u sousedky), tracking pres Royal Mail.

Ceny NATO jsou od 10?, takze zadna lace. Nicmene, baleni ukazkove - pevne igelitove pytliky, skoro by se dalo rict pouzdra. Ke kazdemu hadru prilozeny dve stezejky. Kvalita hadru na prvni pohled dobra...cas ukaze ;)

 

Takze, za me, smele nakupujte ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...

Trošku to téma zvednu. Po načtení recenzí, že jejich tropical guma by měla být top, jsem v úterý večer objednal. Strap vyšel na 28? poštovné pravda vyšší 10?. Dnes ráno mi DHLko přivezlo zásilku do práce. Takže cena vyšší, ale excelentní služba. Krásné balení, krom 3 stěžejek přibalena i mikrovláknová utěrka s logem. Drobnost, ale potěší. A samozřejmě samotná guma je přesně tak dobrá, jak jí chválili v recenzích. Akorát tuhá aby držela tvar a zároveň skvěle a pohodlně seděla. Poctivý voňavý kaučuk, žádný silikon z číny. Spona příjemně robustní, kombinace lešetených a broušených ploch, jak to mám rád. Suma sumárum, naprostá spokojenost a dávám do oblíbených :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Ja som si objednal kovový náramok s oválnymi koncovkami 22mm na moje Certina DS2. V nedelu objednané v utorok o 14.00 už nahodené na hodinkách, takže veľké plus za rýchlosť dopravy. Cena dopravy síce bola 10?, ale tá rýchlosť má vážne dostala. 

 

Kvalita tahu je veľmi slušná za tú cenu (18? + 5? koncovky). 

 

Za mňa palec hore a môžem odporučiť  :notworthy: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dalsia pozitivna skusenost aj odomna. Rychlost dopravy bleskova, objednane v utorok v noci, DHL kurier u mna vo stvrtok na obed. Remene pekne zabalene v papierovych krabickach, jeden "Made in Germany", druhy "Made in Spain". Mikroutierka ako prilozeny bonus tiez potesil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Oživím trošku tohle vlákno, mám od nich pár řemenů a zatím bylo vše OK, nicméně mé poslední 2 objednávky byly hrůza.

https://www.watchgecko.com/demonte-remborde-genuine-leather-watch-strap - řemen krásný, ale hned první den nošení se začal rozlepovat

https://www.watchgecko.com/radstock-racing-style-genuine-leather-watch-strap - objednán černý, v popisu píšou, že je prošit béžovou nití, dorazil prošitý jasně bílou. I ta černý barva je spíše tmavě modrá.

Vzhledem k tomu, že teď maj poštovné 10 liber a česká pošta si za balíček zpět taky vezme nemalý peníz, to teď nějakou dobu nebudu riskovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...