Přejít na obsah

Traser P-6600 MIL-G "Sapphire" (LE)


Xenomorfus

Doporučené příspěvky

Dekujeme za uzasne fotografie a recenzi.

Jen doplnim, ze (pokud teda ho nikdo nevymenil) gumovy remen neni Traser,ale noname china za 3 dolary. Vzal sem ho na zkousku, ze kdyby vydrzel tri mesice,tak se to vyplati.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jeste jedna recenze zde: http://www.nosime-hodinky.cz/jak-zacalo-putovani-hodinek-traser-p-6600-type-6-mil-g-sapphire/

...je to takovy rozsireny primarni text. Po necekanem "uspechu" se toho chytla media a tohle je vysledek  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plním svůj závazek vůči majiteli Traserek, a i já jakožto "tester" přidávám svůj pohled na hodinky.

 

Již při přihlášení do tohoto štafetového běhu, jsem byl poněkud v rozpacích. Jakožto zdejšímu členovi mi prošlou rukama něco přes třicet hodinek, které jsem ponosil a většinou poslal dělat radost dál. Velká část kousků však byla od těchto "toolů" diametrálně odlišná, jsem spíše na menší hodinky. Byla to pro mě tedy relativně nová zkušenost.

A nyní již k hodinkám samotným. Po vybalení jsem byl mile překvapen prvním dojmem. Hodinky v ruce působí až extrémně bytelně. Jsou asi jako kalašnikov - vše je na nich zcela funkční, žádné kudrlinky nečekejte. Pohyb lunety je tuhý a jasně čitelný, stejně tak manipulace s lehce zapuštěnou korunkou. S tritiem to pro mě byla premiéra. Ve tmě velice příjemná funkčnost. Na rozdíl od klasické lumibarvy, zde potěší konstantní svítivost. Plastová kostra chránící pouzdro nepůsobí nikterak lacině, naopak vypadá velice bytelně a trvanlivě. 

A teď co mi vadí. S ohledem na pohon (quartz) bych byl rád za nižší pouzdro. U pracovních hodinek by to bylo jistě jedině plusem, protože takhle se mi špatně vešly pod bundu a rukavice. Také jsem s nimi párkrát o něco zavadil. Zde nutno podotknout, že to na nich není nikde vidět a plastová kostra opravdu funguje skvěle. Stejně tak průměr by mohl být menší. Klidně bych oželel přítomnost vnitřní očíslované lunety, ta mi tam přijde tak trošku navíc.

Závěrečné shrnutí: pokud hledáte hodinky, které s vámi bez problému přežijí i apokalypsu a jste majitelem většího zápěstí, tak jsou Milgy od Traseru jasnou volbou

 

Děkuji tedy za možnost zapojit se do toho projektu :) a přeji hodinkám mnoho dalších úspěšných akcí

 

A na závěr pár fotek z testování:

 

post-22647-0-52849700-1455977243_thumb.jpg

 

post-22647-0-88665500-1455977244_thumb.jpg

 

post-22647-0-86649900-1455977246_thumb.jpg

 

post-22647-0-24318300-1455977248_thumb.jpg

 

post-22647-0-97252900-1455977249_thumb.jpg

 

post-22647-0-14803700-1455977251_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak se taky přidám s troškou do mlýna. Jsem rád, že jsem se mohl účastnit tohoto projektu. Hodinky jsem nosil něco přes týden. Nebyly špatné, ale k srdci mi úplně nepřirostly. Nosil jsem je poctivě pořád, ale jeden den jsem to nevydržel a vzal si mezi lidi něco pro mě klasičtějšího. Musím uznat, že jako tool hodinky, na jakoukoliv náročnější činnost jsou dobré a hodně odolné. Takže moje dojmy:

+

Výborné tritium, skvěle čitelné, za jakýchkoli podmínek.

Přehledné, kontrast bílé ručky a černý ciferník je výborný, dobře čitelné i datum.

Luneta ? aretace akorát a až mě překvapilo, že jsem ji i používal, mám většinou hodinky bez lunety.

Odolnost ? je na nich vidět, že vydrží opravdu hodně, což se mi potvrdilo i u práce s nimi

 

-

Vysoké pouzdro ? šly špatně jak pod košili, tak pod montérky a bundu. Z tohoto důvodu jsem je u některé práce musel i sundat, protože prostě překážely.

Malý ciferník ? na to jak jsou hodinky velké, tak ciferník je malý. Je tam minimálně jedna zbytečná vnitřní luneta, ciferník mohl být o ni větší a o to víc přehlednější

Silikonový řemen ? ten mě začal vadit už po pár hodinách nošení. Možná je to tím, že na něj nejsem zvyklý. Jakmile jsem nasadil nato řemen, bylo nošení mnohem pohodlnější.

A taková kosmetická výtka ? nezařezávají všechny indexy s polohou vteřinovky.

 

Hodinky jsem poslal dál o něco dříve zejména z toho důvodu, že kvůli času jsem v dohledné době neměl možnost je víc potrápit (práce v lese, motocykl, outdoorové akce apod.), protože tyto akce mám naplánovány na později. Takže to nejnáročnější, co se mnou zažily bylo koupání dětí, malování stěny, oprava motocyklu a střelba.  :)

Jenom dodávám, že předchozí recenze jsem úmyslně nečetl, abych nebyl ovlivněn, takže se podívám až teď jak jsem se shodl s ostatními.

 

Edit: A jak koukám dodatečně, tak jsem se shodl s předchozími kolegy ve výběru nato strapu. Ten černošedý jim sluší nejvíc.  :)

post-24539-0-15603900-1456901844_thumb.jpg

post-24539-0-36392300-1456901848_thumb.jpg

post-24539-0-00880900-1456901853_thumb.jpg

post-24539-0-29807600-1456901858_thumb.jpg

post-24539-0-26541300-1456901862_thumb.jpg

post-24539-0-06793000-1456901867_thumb.jpg

post-24539-0-93320000-1456901871_thumb.jpg

post-24539-0-23428600-1456901879_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji Wandererovi za recenzi a fotky, dela cest svemu "jmenu"  :notworthy:

Ja sem tam ten "cinsky gumak" za 3 dolary (beztak vyrobeny recyklaci cinanu) nemel nechavat  :frusty: . A urcite neverim,ze by to byl silikon  :lol2:

Pouzival sem ho z ciste praktickych duvodu, vzhledem k tomu, ze sem zacal na NATu a kdyz sem hodinky nesundaval, tak po skoro kazdem myti a vecernim sprchovani zustaval mokry. Navic pres zimu, kdy sem delal kolem snehovych del  a cvachal furt ruce ve vode, to bylo obecne neunosne.

Takze co se mne tyce, klidne ten remen zahodte a nechte tam neco jineho, nelpim na nem. (Navic mam doma jeste jeden)  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Bylo nebylo, za devatero horami a devatero řekami leželo království jménem Chronobundia. Jeden z jeho obyvatel, děsivý a strašlivý obr Xenomorphus si pořídil stroj na měření času, aby mu bylo v jeho uhelné sluji veseleji. Jak už ale bylo v tom království smutným zvykem, po nějaké době ho stroj času omrzel. Obr ho chtěl rozbít a zničit, ale přes mnohé pokusy se mu to nepodařilo. Rozpálený vztekem tedy vložil stroj do necek a poslal ho po vodě, aby se ho zbavil. Po dlouhé plavbě a nespočetných zastávkách na řece, doplul stroj až ke mě.


Po vytažení z necek mě čekalo překvapení první. Velikost. Hodinky jsou o dost větší, než jsem podvědomě očekával. A také podstatně těžší. Velmi zarážející je hlavně výška hodinek, na to, že jsou to kvartzky. Vzápětí následovalo překvapení druhé: na první pohled se líbí mé skorosedmnáctileté dceři, která si velice užívá své jediné hodinky Daniel Wellington Oxford. Naproti tomu desetiletý synek, který už je nakažen chronobundusem a pravidelně střídá své dvoje hodinky, tyto s mlčením minul. Prakticky ihned po vybalení z krabičky jsem vyměnil pásek. Ten nasazený hodinkám sluší, ale na první dotek mi jasně dal najevo, že nebudeme kamarádi. Je takový, jak to jen říci, na první pohled slizký, i když samozřejmě nikoliv doslova... Nasadil jsem tedy jeden z mých oblíbených, černý silikonový s překlápěcí sponou. Fajn, hodinkám docela sluší.


Následující den šly se mnou do práce, kde je čekal velmi tvrdý kancldiving. Není to zrovna společenský typ, ale ke košili a riflím jsou to celkem v pohodě. V práci si jich nikdo z mudlokolegyň a mudlokolegů nevšiml. Vzhledem k tomu, co mají u svého majitele za sebou, prožívaly MIL-Gy v mé společnosti relaxační dovolenou.

 

Hodinky jsem ale už potom nosil jen a pouze jako volnočasové, byly se mnou na kole, uklízely se mnou kovárnu a dílnu před startem nové sezóny, páčily se mnou dveře, poté, co v zámku praskl jazýček, pomáhaly mi při instalateřině. Vyčistily se mnou sekačku a vertikulátor před sezónou, ostřihaly se mnou všechny jabloně na zahradě. Také se mnou absolvovaly tři dny služebního výcviku psa, včetně obran, a to jak v pozici psovoda, tak i figuranta s rukávem samozřejmě na levé ruce. U čtyřicetikilového obranářského psa už člověk stisk přes rukáv leckdy cítí, ale protože dýnko hodinek je hladké, žádný obtisk jem neměl :-). Nakonec si jeden den zakovaly při výrobě nových dílů pro poškozený plot. Jsem  pravák, levá ruka jen kleštěmi přidržuje materiál na kovadlině, takže otřesy asi nebyly nijak silné. Střídání horka z blízkého rozžhaveného kovu a výhně s koupelemi v ledové vodě při zchlazování jim také nevadilo. Všechna čest, své tooly automaty si do kovárny neberu a zkoušet to nebudu.

 

Při všech těchto činnostech se chovaly naprosto vzorně, spolehlivě ukazovaly čas, držely na zápěstí jako přikované, nepadaly, neklouzaly ani nepadaly. Nakonec ještě každou noc perfektně posloužily na nočním stolku. Můj celkový dojem je velice kladný. Hodinky působí velmi masivním dojmem, což já mám rád. Vedle mých Revue Thommen Diver Professional a Steinhart Aviation vůbec nevypadaly nijak přerostle :-). Ciferník je většinu času perfektně čitelný, výjimkou bylo pár okamžiků kdy se sklíčko dostalo do takového úhlu se světlem, že se čas nedal odečíst. Nevím, jestli mají antireflex, ale při focení to většinou vypadalo, že ne.

 

Jediná má výtka tak směřuje pouze na lunetu, která, byť je dle specifikací hliníková, působí velmi plastovým dojmem a její otáčení mi jako milovníkovi potápek nečinilo vůbec žádné potěšení.

Dokážu si představit, že bych tenhle časostroj měl ve své hodinkovnici na stálo, perfektní pracovní hodinky, které můžu používat bez obav při všech mým běžných i méně častých činnostech, aniž bych se o ně musel bát. Na druhou stranu musím říci, že těch 10000 korun českých, které za nové prodejci žádají, bych nedal; nejsa jejich cílovkou, nedokázal bych jejich předností plně využít. Ovšem mít možnost koupit je z druhé ruky o alespoň 1/3 levněji, už bych asi váhal.


Nakonec bych rád poděkoval majiteli těchto hodinek za jeho důvěru a odvahu. Vím, co ho vedlo k vyslání hodinek do světa, ale stejně, představa, že bych některé ze svých takhle dobrovolně opustil, mi přináší noční můry.

 

Na níže uvedených odkazech jsou další fotky a zformátované povídání, pokud bude mít někdo zájem.

 

Všechny fotografie

Odkaz na recenzi v naší rodinné kronice - formátovaná s fotkami v textu

post-38075-0-21900700-1458567256_thumb.jpg

post-38075-0-18725600-1458567257_thumb.jpg

post-38075-0-92332200-1458567257_thumb.jpg

post-38075-0-94417300-1458567258_thumb.jpg

post-38075-0-94741800-1458567259_thumb.jpg

post-38075-0-71341800-1458567260_thumb.jpg

post-38075-0-65469700-1458567261_thumb.jpg

post-38075-0-74508700-1458567262_thumb.jpg

post-38075-0-12082900-1458567264_thumb.jpg

post-38075-0-27545500-1458567265_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vláďo!

Dekuji za rozsahlou a vtipnou recenzi. Zvlast na tom zacatku sem se dobre pobavil :-D. Fotky neotrele a velmi povedene. Jsem rad, ze sis hodinky uzil a udelaly Ti alespon trochu radosti. Dalsi cast stafety byla predana a svuj dil si zvladl se vztycenou hlavou ;-).

Diky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím, také splňuji podmínku putování Traserů a napíšu krátkou recenzi. Proč jsem se vlastně do tohoto projektu pustil? Při výběru hodinek několik let zpátky, jsem měl právě nějaké Trasery v hledáčku. Lákalo mě tritium a univerzálnost těchto hodinek. Nakonec jsem hodinky koupil jiné a díky tomuto projektu jsem si mohl osahat to, co jsem původně chtěl. 

Po vybalení hodinek mě překvapila jejich velikost. Ač nejsem zrovna majitel silného zápěstí, tak padly velice dobře a nijak nepřekážely. Váha se mi zdála v pohodě a vůbec jsem je na ruce necítil. Řemen jsem nechal původní "sliz in China". Nosil jsem na něm hodinky po celou dobu testování. Nijak mi při nošení nevadil. Hodinky samy o sobě vypadají velice pěkně. Na to, co už mají za sebou, tak jsou opravdu ve výborné kondici . Snad jen trochu otřená PVD úprava na lunetě v oblasti lumi bodu. Ale to je pochopitelné. Luneta jde otáčet těžko proti směru hodinových ručiček a krásně klape po vteřinách. Díky hodinkám jsem se poprvé setkal s tritem..musím říct, že mě mile překvapilo. Čas ve tmě odečtete opravdu parádně. Ovšem přes den mě chyběl takový ten pocit, že když projdete setměnou místností či stínem, tak pohled na ciferník byl mrtvý...žádná záře indexů ani ručiček. Ale díky barevnému kontrastu šel čas odečíst přehledně a rychle za jakýchkoli okolností. Trasery jsem měl v období změny času, a tak jsem měl tu možnost zjistit, že korunka je šroubovací :-) Bohužel jsem s hodinkami neprožil zrovna nic adrenalinového, při čem bych je mohl pořádně prověřit. Snažil jsem se aspoň něco nafotit...když už jsem měl na ruce denně po celou dobu testování. To mi ukázalo, že jsou to super univerzální hodinky na které nemusíte brát ohled. Perfektně splní to, co od nich čekáte...rychlý odečet času, přehlednost...Ikdyž se mi hodinky líbí, asi bych si je za cenu, co se prodávají nekoupil. Láska na první pohled neproběhla...takový ten pocit, že bych je musel mít doma nenastal. Ale za nějakou rozumnou cenu, jako otloukánky určitě nejsou špatné. Tímto děkuji majiteli za možnost testování...zítra posílám dál dalšímu členovi a doufám, že hodinky zažijou další psí kusy  :lol2:

 

a teď nějaké to foto: 

post-13404-0-73704400-1459706032_thumb.jpg

post-13404-0-33949800-1459706038_thumb.jpg

post-13404-0-63952300-1459706043_thumb.jpg

post-13404-0-79949800-1459706051_thumb.jpg

post-13404-0-21144900-1459706058_thumb.jpg

post-13404-0-28170600-1459706063_thumb.jpg

post-13404-0-07986800-1459706068_thumb.jpg

post-13404-0-11116600-1459706075_thumb.jpg

post-13404-0-22277700-1459706101_thumb.jpg

post-13404-0-57090300-1459706106_thumb.jpg

post-13404-0-50110500-1459706111_thumb.jpg

post-13404-0-83417000-1459706117_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji "Gustafovi" za dalsi cast stafety, fajnove fotky i recenzi. Je dobre, ze i "bezny" uzivatel vyzkousel hodinky v relativne normalnim prostredi a za "beznych" podminek. Ukazuji se jejich klady i zapory. Je az k neuvereni, ze klady i zapory vidi vetsina uzivatelu podobne. Odpovida to tomu, ze to nejsou hodinky, ktere by vzbuzovaly emoce, ale coby pracovni hodinky jsou opravdu velmi pouzitelne.

Diky jeste jednou, Gustafe!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak konečně jsem se dostal k napsání recenze hodinek Traser. Hned po rozbalení jsem byl překvapen dobrým stavem pouzdra na to kolik toho už zažily vypadají opravdu výborně.Hned po doručení  jsem je nasadil na ruku a nosil je po celou dobu testování každý den kromě spánku.

 

Na to, jak jsou hodinky velké tak mi na ruce nijak nevadily a nikde v oblečeni nepřekážely váha byla taky nositelná. Co mě ,ale překvapilo byly malé ručičky na tak je velké pouzdro, ale dá se na to zvyknout. Svítivost trubiček byla dostačující, pěkně viditelná a nikterak neosilňovala,výhoda je,že svítí stále stejně. Jedna věc mě,ale překvapila a to nemile, že ručičky neseděly přesně na indexy zajímavé je to,že tahle vada se projevuje až u čísel 9/10/11/12.

 

Co se mnou zažily: nošení každý den v práci a přišly mi v době kdy jsem pořádal MTB cyklistický závod Bolatická 30 to znamená několikadenní značení a čištění trasy na kole a v terénu byly mnoho hodin i za jízdy, šlo na nich dobře sledovat čas.Při stavění zázemí závodu také byla otestovaná vodotěsnost :-) oba dny od rána do večera vkuse pršelo.

 

Tyto opravdu velice zajímavé a pěkné hodinky mnohokrát upoutaly pozornost lidi kolem mě svým podmanivým vzhledem.Překvapilo mě kolik lidí tuhle značku zná věta-Jé vy mate Trasery super hodinky ty bych také chtěl :-) nebo měl jsem je a jak tak ně ně kouká asi si je zase koupím mě opravdu potěšilo.

 

Tímto moc děkuji ,že jsem dostal od majitele možnost si odzkoušet tyhle super hodinky přesně tenhle model s plastovým pouzdrem bych si nekoupil,ale rozhodně bych si vybral model celokovový bez ochranné vrstvy.

post-36016-0-60716500-1461488605_thumb.jpg

post-36016-0-70301300-1461488634_thumb.jpg

post-36016-0-46842600-1461488666_thumb.jpg

post-36016-0-37713300-1461488697_thumb.jpg

post-36016-0-46146000-1461488726_thumb.jpg

post-36016-0-93550500-1461489079_thumb.jpg

post-36016-0-64990700-1461489115_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kupko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak mne toto vlákno míjelo, ale jsem rád, že jsem na něj (konečně) narazil. Jak nápad samotný, tak i fotky a krátké recenze, nebo spíš postřehy všech účastníků štafetového zkoušení mne přišly super. Pokud by se zase někdy v budoucnu něco podobného plánovalo, doufám, že se stihnu včas přihlásit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekujeme panu "kupkovi" za dalsi cast a recenzi.

Co se tyce nepresnosti vterinovky na indexy, to je asi bohuzel kus od kusu, mel sem v ruce i dalsi Trasery a nikde to nebylo uplne dokonale. Je to sice trochu rušivé, ale osobne mi to vadilo asi jen první mesic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dneska jsme se začali seznamovat, recenze samozřejmě až na konci, anebo můžu ob den dát kratší recenzku.

10min po rozbalení mi je zabavila manželka, že jsou super, lehoučký a dobře jí seděj ... no dostal jsem je zpět až když začal hlad a byl jsem pověřen ulovit mamuta což jsem samozřejmě podmínil vrácením hodinek :)

 

Hodinky jsou v nebývale super stavu a ani slizkej čínan nějak dvakrát nevadí, přezouvat nebudu jsem línej a hlavně guma na potápění ideál.

 

dvě fotky mobilem, zbytek bude už normal foťák.

:cheers:

post-41847-0-65465500-1462801955_thumb.jpg

post-41847-0-44059000-1462801964_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak i já jsem měl to štěstí tyto hodinky vyzkoušet..


Hodinky jsem chtěl otestovat, protože mě značka Traser a technologie osvětlení kterou využívá zaujala. Uvažuji taky o koupi hodinek této značky, tak jsem byl rád za tuto možnost.


Vzhled těchto hodinek se mi moc nelíbil, ale když hodinky dorazily, překvapilo mě, že vypadají lépe než na fotkách a na ruce jim to slušelo ještě více. Váha byla akorát a při nošení mi nijak nevadily ani nezavazely.


Jen ten ciferník, ručičky a číslice by mohli být opravdu o něco větší. I vzhledem k velikosti pouzdra hodinek to moc neladilo. Jsem zvyklý na větší ciferník a proto odečítání času pro mě nebylo úplně ideální .


Kvalita hodinek je opravdu dobrá, po tom všem co prožily vypadají dobře. Safírové sklíčko je stále jako nové. 


U mě byly hodinky spíše na rekreaci, nepodrobil jsem je za ty dva týdny nějakému náročnému testování.


Prožily se mnou klasické práce na zahradě atd. :-)


Co se týče tritia, na které jsem byl nejvíc zvědavý, jsem trochu zklamaný. Jeho svítivost je opravdu velmi nízká. Za šera, kdy tritium ještě není vidět a malý ciferník je utopený hlouběji pod sklíčkem s malými číslicemi a ručkami, je čas špatně čitelný. Ale to je problém spíše tohoto modelu hodinek.  Plně jsem si tritium užil až za úplné tmy, kdy je pěkně vidět. Ocenil bych, kdyby  tritium svítilo o trochu více. A nebo bych si musel pořídit silnější variantu než T25.


Celkově mě hodinky Traser přesvědčily o svých kvalitách a jedny si možná pořídím. Budu volit ale spíše jiný model než tento s nějakým větším čitelnější ciferníkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super!

Konecne nejaka recenze, ktera nepjeje jen chvalu.

Chapu povzdech nad tritiem, idealni volbou je T100 v zelene barve. Bohuzel pro evropsky trh se to nedela a vzhledem k zakonum ani delat nebude.

Nebo alespon ne v dohledne dobe.

Volbou jsou nove Trasery s T100 zelenym tritiem vcetne lunety urcene pro americky trh ( kolega Štencek uz ve svem vlakne referoval).

Kazdopadne dekuji KuShovi za recenzi, fotky a vubec za sve zkusenosti.

s uctivou poklonou.

Xeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

takže já taky troškou na mlejn.

 

Předně díky za možnost vyzkoušet, dalo mi to víc než jsem očekával, ale o tom nakonci.

 

Prvotní dojem po rozbalení byl trošku ropačitý, protože ta slizká guma byla fakt divná, ale kupodivu po pár chvílích si na to člověk docela zvykne. Přezouvat na jinej řemen jsem to nechtěl, protože jsem se s nima měl v plánu potápět.

Druhá věc co mě opravdu překvapila je jak jsou lehké, jsem typ co potřebuje na ruce cítit kus železa a tohle bylo jak kdybych na ruce neměl vůbec nic, ale zase to bylo o zvyku. Každopádně už tohle, byť se mi vizuálně hodinky hodně líbí, mě od nákupu trošku odradilo.

Deset minut po rozbalení mi je zabavila manželka, seděly jí perfektně a díky nulové váze by jí opravdu slušely... takže to zase trošku oživilo možnost nákupu.

 

Zpracování perfektní a opotřebování prakticky žádné, tady to je opravdu špička. Čekal jsem nějaké šrámy nebo ošoupanou černou.. nic, patina minimální. Odečítání času na jedničku, akorát mi trošku vadilo to plýtvání místem ergo malé ručičky na tak velkých hodinkách, ale důvod asi chápu a ten design je proště specifický.

Co dál? tritium, nesdílím přesvědčení většiny že to svítí málo... vůbec ne, pokud to má MIL-G měl by na nich být kryt jelikož mám pocit že tohle mít na ruce voják tak ho kdejaký sniper prostě bezproblémů v noci uvidí :)

Existují situace, kdy je odečítání času horší a to zejména v přechodných světelných podmínkách a/nebo až si zvyknou oči na šero. V těhle chvílích tritium ještě nestačí ale bílé ručky už nejsou moc vidět. Ano to je asi jediná slabší stránka, ale tehle situací je minimum. Už večer (ani ne ještě v naprosté tmě) je to vidět víc než dobře, pro mě tedy naprosto ideální a víc než T25 určitě pro mě ne.

 

Neměl jsem v plánu je nějak moc trápit, a tak si u mě užily víceméně standardní hodinkový život. Nad běžné užití jsem je vzal třikrát na golf a jednou na driving, takže mají za sebou nějakých 300+ odpalů. Hodinkám, především mechanickým tahle aktivita moc nesvědčí a někteří výrobci výslovně uvádějí golf jako důvod ztráty záruky. Každopádně hodinky neutrpěly žádnou újmu a ani se nehnula přesnost.

Dále se semnou potápěly, bohužel jsem neměl po ruce vodotěsný gopro :( takže o pár zajímavejch fotek méně. Běžné práce kolem zahrady, aut a grilování zvládají aniž by o nich člověk věděl a to je docela fajn.

Co mě trošku štvalo, že se mi posouvaly ze středu ruky kousek na kloub, ale to asi je problém gumy ala čína anebo mojí ruky, určitě ne mínus hodinek.

 

Po dobu mého vlastnictví jsem nesahal na korunku, dorazily seřízené a odcházely bez odchylky. Navíc nejsem žádný sekundový-nazi, takže mi nějaká odchylka nic s nervama nedělá, hodinky jsou pro mě info hodnota v toleranci minut a šperk :)

 

Nicméně co mě na hodinkách trošku sralo je to žebrování, docela se v tom drží bordel když něco děláte, neříkám, že to je nějakej extrémní problém, ale celkem často jsem z toho žebrování něco doloval nebo oplachoval vodou.

AR by mohl být trošku lepší proti některejm povrchům/odrazům se světlý ručky nedaly přečíst.

 

Toť za mě asi vše.

 

Možnost vyzkoušet hodinky déle než pár minut na krámě mě od koupě ve finále odradilo, byl bych po čase trošku zklamanej. Ideální hodinky tohohle typu to bohužel pro mě nejsou. Zůstává možnost, že je pořídím manželce, ale to bych snesl o pár mm menší, ty dvě stupnice jsou tam opravdu pro běžné smrtelníky úplně k ničemu.

Mě na tom nesedí to žebrování, muší váha a horší AR, naopak zelené tritium T25 mi sedí hodně, určitě nejlepší možný typ osvětlení. Taktéž velikost a výška je pro mě ideál, takže zde není co vytknout.

 

Ještě jednou díky Xenomorfovi za zapůjčení.

post-41847-0-42277200-1464814409_thumb.jpg

post-41847-0-46187700-1464814421_thumb.jpg

post-41847-0-33974300-1464814427_thumb.jpg

post-41847-0-32742500-1464814432_thumb.jpg

post-41847-0-34780900-1464814439_thumb.jpg

post-41847-0-52471000-1464814445_thumb.jpg

post-41847-0-12592600-1464814452_thumb.jpg

post-41847-0-70457500-1464815011_thumb.jpg

post-41847-0-73543000-1464815017_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kriznik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...