novic, na 13.červen.2010 - 19:56, řekl:
Tiše závidím.
Nemám ani jedny dvoušroubkové a ani jedny VZÁCNÉ trojšroubkové. Asi se budu muset nechat
nebo se nechat
Nedá se prostě takhle dál žít..A já bych tak rád do klubu.
Jelikož se už držím vašich zásad, nicnedělání tak to bude hoodně těžký dostat se do klubu ne-li nemožné. Proto taky taková prestiž tohoto klubu
Leda, že by se našel někdo z představenstva bájného klubu trojšroubků, který by mi je jen jako na týden půjčil. Abych zažil ten pocit. Příspěvky samozřejmě uhradím v plné výši. Snad mě to nezrujnuje..
Ještě se zeptám pánů odborníků, jaky je rozdíl mezi kal. 68.2 a 68.3?
Jsou oba na Aukru,tak že bych jeden zkusil vybojovat. Někde se začít musí,tak bych začal u2šroubků. Jeden nebo dokonce 0 šroubků je oprvdu málo

Nemám ani jedny dvoušroubkové a ani jedny VZÁCNÉ trojšroubkové. Asi se budu muset nechat
Nedá se prostě takhle dál žít..A já bych tak rád do klubu.
Jelikož se už držím vašich zásad, nicnedělání tak to bude hoodně těžký dostat se do klubu ne-li nemožné. Proto taky taková prestiž tohoto klubu
Leda, že by se našel někdo z představenstva bájného klubu trojšroubků, který by mi je jen jako na týden půjčil. Abych zažil ten pocit. Příspěvky samozřejmě uhradím v plné výši. Snad mě to nezrujnuje..
Ještě se zeptám pánů odborníků, jaky je rozdíl mezi kal. 68.2 a 68.3?
Jsou oba na Aukru,tak že bych jeden zkusil vybojovat. Někde se začít musí,tak bych začal u2šroubků. Jeden nebo dokonce 0 šroubků je oprvdu málo
Rozdíl mezi 68.2 a 68.3 by neměl být žádný - jen to označení. Možná jen, ale nejsem si stopro jistý se až u 68.3 láme ten počet šroubků dle data výroby - podle mého by 68.2 měl být jen a pouze 3ti šroubkový. Ale stopro by to věděl jen Accutron a toho už kvůli téhle blbůstce asi nemá cenu obtěžovat. A co se týče zapůjčení šlechtického kalibru - na jak dlouho dopředu jsi říkal ty příspěvky?

Nápověda