Prodam tyto dvoje divery od Seika - nevedel jsem, ktere me budou bavit nejvic a tak jsem objednal celou trojici - SKX007 a SKX009 a k tomu midsize SKX013, ktere to vyhraly, protoze jsou ze vsech nejpohodlnejsi, alespon pro me Nejsem Seikar, takze doufam, ze se nedopustim nejakeho foooopaaa, ale popisu to co vim, vsechny byly objednavany pres eBay a u vsech jsem mel velke stesti na to, ze se celnikum balicky libily :/ Dle popisu prodejcu byly oservisovany, ale za to ruku do ohne nedam..
---
SKX007 - cerne SKX, na ciferniku napsano Made in Japan, coz 009 nemaji. Stav pekny, pouze luneta nechodi uplne presne a ma vuli se o kousek posouvat i zpetne, cca ctvrt milimetru. Presnost jsem nemeril.
Soucast baleni: Hodinky + originalni gumovy remen, krasny silny mesh a 3x NATO - vojenskej green, hneda a bond.
Cena: 4.290,- Kc vcetne posty
---
SKX009 - pepsi SKX. Stav pekny, luneta chodi hezky. Presnost jsem nemeril.
Soucast baleni: Hodinky + originalni gumovy remen, 3x NATO - cerny a dva prouzkaty barevny cerno-bilo-modro-cerveny
Cena: 3.990,- Kc
---
Pokud by si nekdo vzal cely komplet = oboje hodinky vcetne vsech remenu, urcite bych to zohlednil v cene = dejme tomu za celkovych 7.777,- Kc vcetne posty.