Přejít na obsah

Nákup z velkoobchodu


Doporučené příspěvky

Zdravím,

sháním jeden typ hodinek Hamilton a podařilo se mi najít je v ČR ve velkoobchodu http://www.b2bhodinky.cz

Problém ovšem je, že jako velkoobchod prodávají pouze maloobchodníkům. Chtěl bych se zeptat, jestli zde na fóru není nějaký obchodník, který by byl schopný je objednat. Ideálně z Prahy. Na podmínkách bychom se domluvili přes SZ. 

 

Děkuji Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Oficiálny distribútor značky Hamilton pre ČR je spoločnosť Carollinum. Môj názor je, že je nepravdepodoné, že by sa cez tebou udaný obchod dali kúpiť hodinky tejto značky za veľkoobchodnú cenu.

+1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsme se nepochopili. Nebo jsem to špatně napsal. Nejde mi vůbec o cenu. Jde o to, že tyhle hodinky mají jen oni u nás a už se nedělají. A já je potřebuju koupit přes někoho, protože jako koncový spotřebitel nemůžu u nich nakupovat. Samozřejmě že bych platil maloobchodní cenu. V tom problém není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledám Hamilton H69519133. Našel jsem je někde v zahraničí, ale komunikace s těma obchodama je strašlivá a to až tak, že jejich hlavní snaha byla se mnou tak trochu vyjebat. Radši bych to vzal doma v ČR notabene když by tady měly bejt fyzicky a cena stejná. Oficiálně se už nedělaj. Teď jsem obepsal různý obchody tak čekám. Bohužel často a to i zahraniční vedou jako položku bez fotky, takže je to takovej amatérismus a nákup celkem vabank.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo mi neodpověděl. Teda smysluplně. Jenom Hanák napsal, že nejsou v katalogu a nutí mi nějaký automaty a napsali mi z timestoru slovensky, že mi je seženou za nesmyslně nízkou cenu, za kterou se prodávají 38 mm mechanický fieldy a to mi trochu smrdí. Na dotaz ohledně záruky neodpověděli. Velkoobchod B2Bhodinky mě totálně odbyl odpovědí na otázku, kterou jsem nepoložil. Očividně nikdo nechce prodávat. Hodinky za 12 táců a nikdo pro ty prachy nehne prstem. To nepochopim. Takže nakonec fakt asi risknu drzýho taliána, přestože se u nás válej několikery hodinky ve velkoskladu, ale nikdo je od nich neveme a ani oni je asi nechtěj prodat. Hlava XXII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eligius neodpovídá už 3 dny. Zřejmě mě mají za nedůvěryhodného, protože jsem zjišťoval cenu khaki mechanik 38 mm a nakonec usoudil, že jsou příliš malé a neobjednal. Ovšem v tom nebylo nic závazného. Předtím ale odpovídal ihned. Každopádně B2B se pochlapili a vypadá to, že mě považovali za někoho jiného a odpovídali skutečně na jinýho dotaz. Takže prý mají možnost prodat i napřímo skrze vlastní e-shop. Berou přímo od Swatch Group, takže to je asi nejzajímavější. U taliánů dám za dopravu tolik, že to radši vsunu peníze do českých rukou. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec se ukázalo, že velkoobchod B2B má i vlastní internetovej obchod. Umístili mi tam odkaz, abych mohl koupit vysněné hodinky a už jsou objednané. Takže očividně lze udělat ledacos. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...